![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Arkadaşlar antrenörlük kursu için biliyorsunuz kiITN testi yapılıyor.Ben 1.kademeye başvurmak istiyorum.Daha önce tenis oynadım vuruşlarım iyiydi ama çok fazla pratik yapamadım 1 yıldır. ITN nin içeriği nedir?nasıl bir test?tenisin kurallarını mı soruyor yoksa uygulamalı olarak forehand-backhand vuruşlarını mı gözlüyor.Bilgisi olan varsa ya da bizzat teste katılan lütfen bilgilendirirse çok sevinirim? |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Administrators
139 Mesajına 245 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
![]()
ITN, İngilizce International Tennis Number kelimelerinin kısaltması olup, Türkçe karşılığı Uluslar arası Tenis Numarasıdır. Dünyada tenis oynayan kişilerin oyun seviyelerini tespit etmek amacıyla ITF tarafından uygulanmasına başlanılmış bir uygulamadır. Başlangıç düzey oyuncudan, profesyonel düzey oyuncuya kadar her düzey oyuncunun seviyesine uygun bir ITN numarası olup, bu numaralar ITN 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 10.1, 10.2 ve 10.3. ITN 1 en üst düzey tenisçiye verilirken, ITN 10.3 ise tenise yeni başlayan bir oyuncunun düzeyini temsi etmektedir. TTF Antrenör talimatına göre 1. Kademe Antrenör Kursuna katılacakların minimum ITN 9 ya da daha iyi düzeyde oyun seviyesine sahip olması gerekmektedir.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
bunları bende biliyorum.benim sorum bu test nasıl uygulanıyor?içeriği nedir?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Teşekkürleriniz: 325
1.137 Mesajına 2.464 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |