Destekleriniz içinde ben teşekkür ederim kerem hocam.
Bu maddeden başımızın çok ağrıyacağı kesin. Yoruma açık bırakılmış sonuçta üst makam bunu kendi isteği doğrultusunda kullanabilir. Kesinlikle bu genelgeden ilçe ve il Milli eğitim müdürünün takdirindedir kısmı kaldırılmalıdır. İl ve İlçe milli eğitim Müdürleri Egzersiz planlarını okul müdürleri onaylayıp göndermişse sorgulamadan onaylamalıdır.Çünkü bu çalışmalar okul müdürü ile beden eğitimi öğretmeni arasındadır. İlde görev yapan arkadaşların bu tür problemlerinini olduğunu zannetmiyorum çünkü il milli eğitim müdürleri bu işlerle uğraşmaz ama ilçelerde milli eğitimi müdürleri paşa gibidir. Herşey onların onayından geçtiği için kendilerini bişey zannederler. Onlar için spor en son plandadır. olsada olur olmasada. Ben mücadelemi yaptım zorda olsa imzalattım imzalamasaydı bakanlığa kadar gönderecektim çünkü herşeyi göze almıştım. 150 ytl için yapılacak şeyler değil bunlar ama benim amacım birilerine hadlerini bildirmekti 150 ytl yi almak değil. Bugün hiç bir antrenör 150 ytl ye takım çalıştırmaz.zaten burdaki arkadaşlar herşeyi çok iyi biliyor.çoğumuz ilçede kasabada çalışmıştır veya çalışıyordur.
Benim isteğim lütfen arkadaşlar birlik olalım. Birlik olmazsak mutlaka ezenimiz çok olacaktır.Bu site bizim birleşmemiz için güzel bir fırsat. Bu sitenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. İnşallah birlik ve beraberlik içinde mücadele edip ezilen değil hakeden kişiler oluruz.
|