![]() |
ilçe mili eğitim müdür vekili masa tenisi egzersizimi pinpon çalışmasını onaylamam diyerek geri gönderdi. NE yapmam gerekiyor bilgisi olan varmı yada daha önce böyle bir olay başına gelip mücadelyi kazan rakadaş varmı? |
hocam öncelikle geçmiş olsun,
ilçedeyseniz ilçe meb, ilde görev yapıyorsanızil milli eğitim müdürlüğüne, egzersizimin onaylanmasını istediğinize dair dilekçe ile aşağıdaki vereceğim yönetmelikle birliktegöndereceksiniz. Eğer ilçede iseniz tekrardan kabul görmezse egzersiniz, bu sefer ile yazacaksınız. O zaman sorun kesinlikle kabul görür. http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s.asp?TID=3675 |
hocam çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
|
hocamın branşı beden eğitimidir umarım
|
branşım beden eğitimi hocam. adam benim masa tenisinden başka egzersiz çalışması yapamayacağımı biliyor çünkü kış memleketindeyiz saha yok futbol sahası kışın çamur oluyor hafta sonu ilçenin spor salonunda voleybol yapıyım dedim onada hafta sonu denetlemesi zor olur diye red cevabı verdi yani bildiğiniz tipik kıl bir ilçe milli eğitim müdürü işte. ama sonuna kadar uğraşacağım bakalım ne sonuç çıkacak merak ediyorum.
|
hocam size verdiğim yönetmelikte, yapılabilecek egzersizlerin içinde masa tenisi de var, bu yönetmelikle gönderirseniz sizin bu işi bildiğiniz sanıphiçbir şey yapamayacak, onaylamak zorunda kalacak,olmadı ise ile başvuracaksınız.
|
Allah kolaylık versin sevgili meslektaşım. Size tavsiyem, masa tenisinin yanına bir de kros antrenmanlarını katın, 2 branştan görünecek ve daha da güzel olacaktır, kimse bir şey diyemeyecektir size...
kolay gelsin... |
kolay gelsin öğtermenim kabul etmeme gerekçesini yazmamışın gerekçesi nedir?sen ısrar et karalı olduğunu görüce mecbur kalacak kerem hocanın eklediği evrakları da egzersize ekle |
Alıntı:
|
ŞU YÜZDEN SORDUM. BAŞKA BRANŞ ÖĞRETMENLERİNİN EGZERSİZLERİNİ KOLAY KOLAY ONAYLAMIYORLAR DA ONDAN. YANLIŞ ANLAMAYIN. BÖYLE BİRŞEY YAPMAYA HAKLARI YOK HAKKINIZI ARAYIN. KOLAY GELSİN
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:25. |