12-05-2015, 20:17 | #1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Hocam senden sprint olmaz dedi sinirlendim
Reklam Alanı
Benim için başlangıç için iyi bir derece zaten aylardır koşmuyordum. Neymiş yalan söylemek istemiyormuş yeteneğim yokmuş. 12.30 bekliyormuş en azından. Yahu zaten yeni başlamışız istekliyiz bu spora sen niye atletizmden bir sprocuyu silmeye çalışıyosun ki ? Hocam şimdi bana 1 aylık antrenman programı gerek sprint yarışmaları için. Bide koşu taktiği falan naili morandayım yardımcı olun beni eğitin ama ben o hocayla çalışmayacağım. |
Reklam Alanı |
01-07-2015, 03:46 | #2 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 1
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
arkadaşım sprint koşuları diğer koşulardan çok farklıdır.fiziksel durum+ yaş+genetik özellik(yetenek)+ uzun süreçli antrenmanlar. yani 1 ayda ha diyince olacak işler değil.misal bi azimle 1 ay sıkı bir antrenman yaparsın ama derecen oynasa oynasa örnek veriyorum 1 saniye oynar belki o kadar oynamaz bile.1 saniye çok kısa süre olarak görünse de sprint koşularda 8-10 metre demek.olmadı diye bırakmaman lazım.derece alan hoca neye göre böyle birşey dedi bilemem ama seni görmeden burdan verilecek bi antrenman programı pek faydalı olacağınıı sanmıyorum.ama sen yine de kuvvet ve kardiyo antrenman çeşitlerini biraz araştır.kendine göre bi program çıkarmaya çalış. http://www.menshealth.com.tr/ bu siteyi takip etmeni tavsiye ederim
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
dedi, hocam, olmaz, senden, sinirlendim, sprint |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|