![]() |
![]() |
#1 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Siteme üye olduktan bu yana sitemin giriş ve arama trafiğini takip ediyorum.Tabiki öncelikle sizlerin siteye üye olması bizleri memnun ediyordur.Fakat siteye bilgi verenlere sadece teşekkür etmek o arkadaşımızı mutlaka memnun etmektedirEesas olan sadece teşekkür etmek değil siteyi bilgilendirmek ve bilgi aktarımı yapmak inanıyorumki TEŞEKKÜR'den daha önemlidir.Bundan dolayı da site arkadaşlarımız erişemedikleri bilgilere ulaştıkça daha da mutlu olacaktır. Teşekkür etmek ile birlikte lütfen bilgi aktarımını çoğaltalım...!! Hepinize sevgilerimle ve saygılarımla...
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
geÇmİyor, hayat, sadece, teŞekkÜrle |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İlk yardım hayat kurtarır | webmaster | Etkinlik Örnekleri | 1 | 21-10-2010 09:45 |
!!!...2009 KPSS Sadece Öğretmenler İçin Yapılacak...!!! | webceren | Eğitim Haberleri | 0 | 21-04-2009 17:30 |
Bir Tavuğun İbretlik Hayat Hikayesi | binali | Bilgisayar ve Eğlence | 2 | 23-07-2008 12:04 |
sadece teşekkür | optikbaskan | İstek Bölümü | 3 | 14-06-2008 02:35 |
TÜRKİYE SADECE 1 DK | Eğitim Haberleri | 0 | 01-01-1970 03:00 |
Reklam Alanı |