03-12-2009, 22:22 | #1 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Reklam Alanı
Devletin Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, Devletin Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne ait tesislerinde devletin organize ettiği bir müsabakada müsabaka yerine girmek için bir takım mafya kılıklı kişilere neden otopark ücreti ödenmek zorunda kalındığını birisi açıklayabilirse çok sevinirim. Mafya kılıklı diyorum çünkü bunu bizzat bugün kendim yaşadım. GSGM sağolsun bir iki takım spor malzemesi yardımı yaptı benim okuluma. Elimde GSGM nin resmi yazısı olduğu halde kompleksin içine girip malzemeyi almama izin verilmediği gibi mafya kılıklı insanlar üzerime yürüdü. Bir andaetrafım gayri resmi, GSGM ile alası olmayan bir sürü insan tarafından çevrildi.Oranın kamera kayıtlarında bu vardır. Öğle arasına girileceği ve gittiğimde görevlileri bulup malzemeyi alamayacağımdan dolayı park parasını vererek içeri girmek zorunda kaldım. Aksi halde bugünana haber bültenlerinde bir cinayet haberi izleyebilirdiniz. Çünkü sonuna kadar direnmeye karar vermiştim. Bizim okulun sevis aracını şoförü de bu olaylara şahittir. Ben polis çağırın o zaman, bu arabayı bu kapıdan çekmiyorum dediğimde, polise gerek yok biz senin hesabını görmeyi biliriz diye bir sürü tehditler savurdular.Kesilen fiş GSGM Vakfı adına olmakla beraber oranın özel sektöre ait olduğunu söylediler. Ben oraya araba parketmek için girmeye çalışmadım. Sadece malzemeyi alıp çıkacaktım. Aynı durumu öğrencileri maça getirip götürürken de defalarca yaşadım başka arkadaşlar da yaşıyorlardır. Bırakın dersin düşürülmesini falan sadece bu olay bile müsabakalar katılmamak için bir gerekçedir bu sorun sorun çözülünceye kadar. Çocuklarımızı sporsuz bırakmayalım diye müsabakaya katılanlardan ve futbol müsabakalarını organize eden arkadaşlardan ve de GSGM yetkililerinden rica ediyorum. Lütfen bu soruna bir çözüm bulunuz. Futbol müsabakalarını Altındağ Stadında yaparsanız park ücreti ödemiyorsunuz ama 19 Mayıs Kompleksi içinde yaparsanız park parası ödemek zorundasınız. Bu çelişki ortadan kaldırılmalıdır. Şimdi bazı arkadaşlar nedenbu olayı bu kadar problem yaptığımı 3-5 TLverip hiç bu sonla karşılaşmadangiriş çıkış yapmamızı önerebilirler ama bu olay hem benim kanıma dokunduğu için hem de kanunen 15 dk lığına giriş çıkış yapmanın ücretsiz olduğu gerçeğini herkesin bilmesini isterim. Bir avukat Ankara AŞTİ ye sadece bir yolcusunu alıp çıkmak için girmek istemiş, buna izin verilmemiş o da girişte kendisinden para alındığı için mahkemeye başvurmuş ve o park parası dahil tüm mahkeme ve avukatlık parasını ASTİ deki otopark şirketinden gerialmıştır. Ankaranın yetkili koordinatör formatör arkadaşlarımız ve komitedeki arkadaşlarımızbu konuda bir çalışma yapıp soncu burdan hepimize bildirirlerse Milli Eğitim Sporu için de, GSGM sporu için de hayırlı bir iş yapılmış olur diye düşünüyorum. Saygılarımla. Erdağ KARAKUŞ ANKARA Düşüncelerini açıklayan Beden Eğitimi Öğretmeni arkadaşımıza www.bedenegitimi.gen.tr ailesi olarak destek veriyor ve bu gibi düşüncelerin daimi destekçisi olacağız.Kendisine TEŞEKKÜR ederiz.
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
bizi, gsgm, kurtarmalıdır, mafyadan |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|