![]() |
![]() |
#21 |
Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
iyi akşamlar.Bildiğiniz gibi, henüz yeniyim.Fazla bilgim olmadığı için yorum da yapamayacağım. Sanırım yeterince aydınlatıcı konular var. Ben yalnız yorum yazmak istedim.Kolaylıklar dilerim. |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#22 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 7
16 Mesajına 19 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
sitemiz çok güzel hocam fakat arkadaşlar dökümanlara bakıp geçiyorlar yorum yapsalar döküman gönderen dökümanla ilgili daha çok bilgili olur. lüften daha duyarlı olup sadece yorumlarımızı ekleyelim ki daha başarılı olalım diye düşünüyorum . ayrıca toolbar da türkçe radyolarda olursa süper olacak. bilgi paylaşımı yaparken müzikte dinlemiş oluruz. hep yabancı radyolar var
![]()
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
emek ve zaman harcayan üye arkadaşlarımıza teşekkürler....
|
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
bekliyorum, görüşlerinizi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
acil yardım...tek soruluk anket...bütün öğretmenlerin yardımını bekliyorum... | ebrumelpomene | İstek Bölümü | 3 | 04-05-2010 09:09 |
acil yardım...tek soruluk anket...bütün öğretmenlerin yardımını bekliyorum... | ebrumelpomene | Yüksek Lisans ve Doktora Yapanlar | 0 | 02-05-2010 14:25 |
masa tenisi hakkında yardım bekliyorum | papirus83 | İstek Bölümü | 1 | 09-07-2008 18:09 |
Lütfen okuyunuz. Yorumlarınızı Bekliyorum. | Sohbet ve Tartışma | 0 | 01-01-1970 03:00 |
Reklam Alanı |