23-04-2008, 02:57 | #51 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
|
Reklam Alanı |
23-04-2008, 06:40 | #52 |
Üye
Herkese selam... Şamil SOYASLAN Aksaray BESYO 2004 mezunuyum. Doğma büyüme Kayseriliyim..Şu anda Yozgat/Çekerek'te görev yapıyorum.Bizim üniv. mezun arkadaşları göremiyorum bu sitede. Arkadaşlar bekliyoruz hepinizi..
23-04-2008, 21:24 | #53 | ||
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Alıntı:
Üye formunu gezerken çok güzel üyeler gördüm.Site içinde bayağı SAMSUN'lu arkadaşlarım var.Dikkatimi çekti genelde tam olarak kimlik belirtilmemiş.Çok özür dileyerek söylemek istiyorum.Ne, neden kimlik açıklaması yapılmaz.Keşke kimlik açıklaması olsaydı da bu SAMSUN'lu arkadaşlarımla Samsun'da bir araya gelip sıcak bir kahve dostluğumuz olsa.Tabiki diğer arkadaşlar dahil onlarla sıkı bir spor DOST'luğumuz olsa. Haydi gelin lütfen birbirimizle tanışalım, tanıyalım.Herşey sitemizin kurduğu çok güzelSİTEDOSTLAR KÖYÜiçinde kalmasın. Sitemizin içinde çok güzel dostluklar var.İşte hat64 arkadaşım.Benim Bursa/Orhangazi'den çok sevdiğim sporcum sefa'nın arkadaşı çıktı.İyi sitemiz var.Başka nereden bulabilirdim böyle sıcak dostlukları. Kalın DOST'ça ARKADAŞ'ça......
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
||
24-04-2008, 04:21 | #54 |
Girişken Üye
2 Mesajına 2 teşekkür edildi.
MERHABA SAYIN ARKADAŞLAR.ASLEN TOKATLIYIM...SAMSUN'UN LADİK İLÇESİNDE GÖREV YAPIYORUM...TEŞKKÜR EDERİM...MEHMET DURAN...
|
24-04-2008, 11:04 | #55 |
Yeni Üye
selam arkdşr m.koray çaktuğ niğde mezunuyum tüm arkdşr delamlar muğla dalamanda ikamet ediyomm köyc imkb yibo ilk grvlim
|
24-04-2008, 11:59 | #56 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 |
Koray hocam, köyceğiz anadolu lisesi bed. eğt. öğrt. Osman beyi tanıyormusunuz. Selamlarımı iletiniz.
28-04-2008, 16:56 | #57 |
Yeni Üye
selam arkadaşlar ben yılmaz 1992 KONYA SELÇUK MEZUNUYUM Ankarada görev yapıyorum
LÜTFEN MESLEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM (BU MESLEK GEREKSİZ DEĞİL) slogan rahat hazır ol topu al kaybol DEĞİL BİZ DAİMA ÖĞRENCİNİN BAŞINDA VE ONLARLA BİRLİKTEYİZ
28-04-2008, 17:46 | #58 | |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Alıntı:
Sitemize hoş geldin...Türk geleneksel bir örf adedi vardır.Bir misafir eve yada bir yere geldiğinde ilk olarak kendini tanıtır.Sohbetin derinliklerinde sıkıntılarını yada tepkilerini misafir olduğu ev sahibine anlatır ve sıkıntılarına derman bulur. Bu bölüm sitemize katılan tüm insanların tanışma bölümüdür.Tabi ki mesleğinizin değerini ve sıkıntılarını biliyoruz.Sitemizi gezerseniz bu gibi sıkıntıları bölümler arasında bulur ve burada hep beraber dertleşiriz.Hem DOST'larımızı ve ARKADAŞ'larımızı bu bölümde rahatsız etmeyiz. DOST'lukların ve ARKADAŞ'lıkların pekiştiği bu güzel Bedenegitimi.gen.tr site KÖYÜMÜZE hoşgeldiniz.
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
|
07-05-2008, 00:07 | #59 |
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, Özden KAN, Selçuk Üniv. Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü Mezunuyum, Güneyyurt Lisesi ve Karaman Yunuskent Anadolu lisesinde görev yaptım şuan Konya Meram Necatibey İlkögretim okulunda görev yapmaktayım. 6 yılımı deviriyorum.Milli karateciyim, karate ve tenis antrenörüyüm.Ayrıca tüm uzakdogu sporlarını takip ediyorum özellikle Taekwondo, aikido ve ninjutsu... tüm herkese Konya'dan sevgilerimi sunuyorum...
|
08-05-2008, 21:26 | #60 |
Üye
SLM Arkadaşlar SAMSUNLUYUM SAMSUN 19 Mayıs ünv.. 2002 mezunuyumTrabzon /Vakfıkebir Fevziye i.öo.görev yapıyorum.Çiğdem BEŞLİ. |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
dostlar, gelİn, kendİmİzİ, tanitalim |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|