![]() |
![]() |
#1 |
Administrators
Teşekkürleriniz: 0
139 Mesajına 245 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
![]() Reklam Alanı
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN Üniversitemize bağlı Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümüne 2008-2009 Eğitim ve Öğretim Yılı için ön kayıt ve özel yetenek sınavı ile 40 (20 bayan,20 erkek) öğrenci alınacaktır. BAŞVURU İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR 1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 2. 2008 yılı ÖSS sınavında puan türlerinin herhangi birinden liselerin spor alan/kol/bölümlerinden mezun olan adaylar ve Milli sporcular için en az birinden 145 ham puan ve üzerinde, diğer alan/kol/bölüm mezunları için ise en az 170 ham puan ve üzerinde ÖSS puanı almış olmak. 3. Herhangi bir fiziksel engeli bulunmamak, BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER
GEREKLİ BELGELERLE İLGİLİ AÇIKLAMA Yukarıda başvuru için asıllarının ibraz edilmesi gerekli olduğu bildirilen (sınav sonuç belgesi, nüfus cüzdanı, diploma, milli sporcu belgesi) belgelerden herhangi birinin fotokopisi ile aslının birbirine uymadığı tespit edildiğinde, belge sahibi aday sınavı kazanmış olsa dahi kaydı yapılmayacak, kaydı yapılmış olan adayların kayıtları silinecek ve hakkında kanuni işlem yapılacaktır. BAŞVURU ÖN KAYIT SINAV KAYIT TARİHİ VE YERİ Başvurular 18-22 Ağustos 2008 mesai saatleri dahilinde saat:17.30’a kadar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. Belirtilen tarih ve saatlerin haricinde ki başvurular kabul edilmeyecektir. NOT: <UL MARGIN-TOP: 0cm" ="disc"> MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify; white: ; mso-list: l0 level1 lfo3; tab-stops: list 36.0pt" ="Mso Başvurular şahsen yapılacak olup, posta ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır. MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify; white: ; mso-list: l0 level1 lfo3; tab-stops: list 36.0pt" ="Mso Kesin kayıt tarihlerinde kayıtlarını yaptırmayan asil adaylar daha sonra kayıt hakkı talep edemezler. MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify; white: ; mso-list: l0 level1 lfo3; tab-stops: list 36.0pt" ="Mso Her adayın sınava gireceği gün ve saat, sınavın ilk günü duyurulacak liste halinde ilan edilecektir. MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify; white: ; mso-list: l0 level1 lfo3; tab-stops: list 36.0pt" ="Mso Adaylar sınava gelirken sınav kaydı sırasında kendilerine verilen kimlik belgesini ve numaralı sınava giriş formasını getirmek zorundadırlar.[/list] SINAV YERİ: Gaziantep Üniversitesi Spor Tesisleri SINAV TARİHİ:25-27 Ağustos 2008 KESİN KAYIT TARİHLERİ: Sınavların sonucu kesin kayıt hakkı kazanan adayların, Kayıtları 10-11 Eylül 2008 tarihinde mesai saatleri içerisinde Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığına yapılacaktır.Bu tarihler içerisinde kayıt yaptırmayan adayların yerine sınav sonucunda yedek olarak kazanan adaylardan sıralama durumlarına göre 12 Eylül 2008 tarihinde mesai bitimine kadar yapılacaktır . Kesin kayıt için adaylardan ÖSYM kılavuzu ve kitapçıkta belirtilen belgeler istenir. EKSİK EVRAKLA KESİNLİKLE KAYIT YAPILMAZ |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
arkadaşlar gazi üniversitesinin gecen yıl yapılan sınav sistemini bulabilir miyiz acaba şimdiden teşekkürler
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]()
bulursan bana da haber ver kardes
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrators
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
![]()
güncel
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
![]()
kardeş cok zor gazi ünisi sınavı üç aşamalıydı gecen sene ben girdim kazanamadım
ilk başta 100 metreyi 13 sn altında en ii derecede koşmalısınız sonra 1500 metre 5dk 17 sn altında koşmalısınız tabi bu baraja girmeniz için yoksa bu yeterli deil en sonda koordinasyon var salonda zaten bilirsiniz bu kadar ama cok kalabalık oluo baska şehirdeyseniz hiç tavsiye etmem zor çünkü ama siz bilirsiniz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
![]()
arkadaslar nu gaziantep üni beden eği bölümüne yaklasık kaç kısı muracatta bulunuyo mesela gecen yıl blgısı olan var mı??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
![]()
Ben antepliyim ve antepteyim,arkadaşlar yetenek sınavlarına önem veriyorlar burda sanırım %40 etkisi vardı %60'ı da öss zaten.Eğer yanlış hatırlamıyorsam da 400 kişi katılmıştı geçen yıl sınava...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
![]()
arkadaşım yanlış bilgi verme lütfen yüzde 60 öss etkileyen türkiyede daha o kadar üniv yok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
![]()
arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim evraklarım tamam ben kırşehir de sına va girecem ama gazide yapılıyormuş.saglık raporunu saglık ocagından alsam bi sorun cıkarmı lütfen bi bilkgi verin arkadaşlar x_ozcan_x_38@hotmail.com
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
![]()
slm arkadaşlar bu sene yetenek sınavına 40 kız başvuru yaptı rezil bi durum anlayacağınız. 14ü koşuda elendi 6sıda koordinasyonda elendi 20 bayanda kazandı oldu... üniversiteye hergeçen yıl başvuru sayısı artacağına azalıyor ve kimse gantepte okumak istemiyor...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
gaziantep, sınavı, yeni, yetenek, üniversitesi, özel |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
2011-2012 Gaziantep Üniversitesi BESYO Özel Yetenek Sınavı | webkerem | 2011 Beden Eğitimi Özel Yetenek Sınavları | 0 | 03-07-2011 02:47 |
Gaziantep Üniversitesi 2010-2011 Beden Eğitimi Özel Yetenek Sınavı | webkerem | 2010 Beden Eğitimi Özel Yetenek Sınavları | 0 | 23-06-2010 09:10 |
Harran Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı (yeni) | webmaster | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 16 | 24-07-2009 12:55 |
Ege Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı (yeni) | webmaster | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 98 | 06-10-2008 09:05 |
100. Yıl Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı (yeni) | webmaster | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 8 | 27-07-2008 11:00 |
Reklam Alanı |