![]() |
![]() |
#11 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 0
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
ben elimde olan bilgileri sizlerle paylaştım daha da paylaşmaya devam edeceğim sizlerden de katkılarınızıbekliyorum. Bilgi paylaştıkça çoğalır gelin bu çocuklarıda kazanmak ve topluma faydalı bir birey haline getirmek için elimizden geleni yapalım ![]() ![]()
Reklam Alanı |
![]() |
#12 |
Yeni Üye
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
![]()
tşk.ben zihinsel engelliler okulda beden eğitimi öğretmeniym.okul bitmeden bu anlayışınız hoşuma gitti.bu bizim branşta bi sektör haline geldi.bu işi gönülden yapan herkese tşk
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Girişken Üye
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
![]() Hocam ben teşekkür ederim sitemizde bu yazıdan sonra bir konu başlığı açıldı Beden Eğitimi ve Spor Kütüphanesinin içinde Engellilerde Spor diye oradan faydalı bilgiler edinebilirsiniz
![]() |
#14 |
Yeni Üye
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
![]()
arkadaşlar engellilerle çalışmak farklı bir sorumluluk ve duygu ben ondukuz mayıs öğrencisiyim üniversitemizde sürekli bu konuda engelli çocuklarla çalışıyoruz fakat ben beden eğt. öğeretmeni adayı olarak bu işin eğitimini almak istiyorum eğer kurs ve seminerlerden haberiniz olursa lütfen siteye yazın gerçekten bu belgeyi almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden ilgilenen herkese teşekkürler
|
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
aŞalim, bİrlİkte, engellerİ |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
Reklam Alanı |