30-03-2009, 00:19 | #1 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 |
Reklam Alanı
Ek Ders Ücretleri Ödenecek ="part_3_3">Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlere, seçim dolayısıyla tatil edilecek 30 Mart günü için hak kazandıkları ek ders ücretlerinin ödeneceğini bildirdi. ="part_3_3">Milli<NOBR> Eğiim Bakanlığı yazılı açıklamasında yerel seçim dolasıyla <OBR> ="part_3_3"><NOBR>30 Mart Pazartesi günü okulların tatil edildiğini belirtti.<OBR> ="part_3_1"> ="title"> ="part_3_1"> <NOBR>Okulların tatil edilmesiyle birlikte öğretmenlere ek ders ücretlerinin ödenmeyeceğine<OBR> <NOBR>ilişkin eğitim alanında <OBR><NOBR>faaliyet<OBR><NOBR>gösteren bazı sendikaların çeşitli iddialar ortaya attıklarını kaydeden Bakanlık, <OBR> <NOBR>iddianın gerçekleri yansıtmadığını bildirdi. MEB, “Başbakan Recep Tayyip Erdğan'ın <OBR> <NOBR>talimatıyla öğretmenlerin ek ders ücretlerini tam olarak alabilmeleri amacıyla ilk yapılacak <OBR> <NOBR>Bakanlar Kurulu'nda konuyla ilgili olarak karar alınacaktır. Bu sayede öğretmenlerin <OBR> <NOBR>okulların seçimler sebebiyle tatil olmasından kaynaklanabilecek hak kayıplarının önüne <OBR> <NOBR>geçilecektir. Başta büyük bir fedakarlıkla görevlerini sürdüren öğretmenlerimiz olmak <OBR> <NOBR>üzere kamuoyunun, söz konusu sendikaların iddialarına itibar etmemelerini diliyoruz” <OBR> <NOBR>açıklamasını yaptı. <OBR>
Etiketler |
ders, ücretleri, Ödenecek |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|