14-10-2012, 10:27 | #281 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 4
2 Mesajına 3 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
|
Reklam Alanı |
14-10-2012, 17:43 | #282 |
Administrator
Teşekkürleriniz: 325
1.137 Mesajına 2.464 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 |
Hocam bu takım çıkarmak vs. hiçbir öğretmenin asli görevi değildir. Bununla ilgili zaten hiç bir yönetmelikte yoktur. Sadece kitap yazan yazarlarımızın kendi cümleleri vardır. Etik olarak sporla ilgili konular okulda bizlerden sorulduğu için bizim asli görevimizmiş gibi sanılmakta ama değildir. Şuda unutulmamalıdır ki, müdürümüz bizim birinci dereceden amirimizdir. Bize görev verdimi yapmak zorundayız. Eğer yapmak istemiyorsak yasal bir şekilde (rapor, sevk vs.) haklarınızı kullanabilirsiniz.
|
14-10-2012, 23:25 | #283 |
Üye
Teşekkürleriniz: 1
12 Mesajına 12 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 14 |
Mİlli Eğitime sunduğumuz egzersiz programından başka branşlarda çocuklara egzersiz yaptırmak istediğimizde bunun da planını hazırlayıp müdürün onayına sunmamız lazım mıdır? ya da bunlar içinde ayrı ayrı planlar hazırlamak gerekiyor mu yani ?
|
18-10-2012, 12:14 | #284 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Ben mersinin silifke ilçesindeyim bizim durum daha bir karışık sayın valimiz açık akdeniz olimpiyatları spor kulübü kurdurup zorla müsabakalara katılınmasını sağlamaya çalışıyor işin kötüsü şu ana kadar il genelinde hiçbir öğretmenin egzersizi de onaylanmadı toplu karar aldık musabakalara da katılmıyoruz ama başımıza ne geleceğinide tam kestiremiyoruz saygılar
|
21-10-2012, 12:28 | #285 |
Yeni Üye
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
aynen ben de müdürle çok kavga ettim normalde 2 ekimde egzersiz dilekçemi vermiştim fakat 2 hafta sonra anca onaya götürdüler bu işi sadece ek ders için yaptığımız düşünülüyor en azından benim müdürüm öyle düşünüyo maçlar bitince hemen bırakacagım egzersizi sadece antrenmanlara başladık çocukların hevesi kırılmasın diye devem ediyorum
|
02-01-2013, 20:58 | #286 |
Yeni Üye
2 Mesajına 7 teşekkür edildi.
Okul takımı
Beden eğitimi öğretmenliğinde daha yeniyim, ancak devlet memurluğunda daha önce altı yıl çalıştım, bu derece keyfiyet ve başı boşluk görmedim.
Okul sporlarında yarışmalara katılan öğrenci ve öğretmenler izinli sayılıyordu. milli eğitim bakanlığı genelgeyi yürürlükten kaldırdı. bidiğim kadarı ile bu konuda başkaca bir mevzuatta yok. Okul idaresi bizden sürekli kupa bekliyor ancak elinden gelse bizi karşılaşmalara göndermeyecek. O kupaları evde oturduğum yerde mi getireceğim, gidip paramla alayım okulun müzesine koyayım. Okulu karşılaşmalarda başarı ile temsil eden öğrenciler (ki bu öğrenciler kaç gün, kaç saat boyunca emek sarfetmişler) karşılaşma günü devamsız sayılıyor, benim ek ders ücretim kesiliyor, ve karşılaşma günü yapılan sözlü sınava katılmadıkları için öğrencilere ödül olarak 100 üzerinden 10 veriliyor. Daha ilk yılımda beni bu işten soğuttular. diğer okullara bakıyorum maçlara okul idarecileri, taraftarlar geliyor, biz maçlara gidebilmek için idare ile uğraşıyoruz. okul sporlarına katılan öğrenci ve öğretmenlerin idari izinli sayıldığı herhangi bir mevzuat var mı? bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Zaten bu yıl öğrencilerimin hatrı için katlanıyorum bir daha takım çıkarmak mı, egzersiz yapmak mı, aman aman uzak olsun. Sporu televizyonda devşirme sporcuları izlemekten ve iddaa oynamaktan ibaret bilen, beyni yağ bağlamış insanlardan bıktım. Tek bildikleri okulun spor salonunu kiraya verip oradan gelen paraları hesaplamak. Okul aile birliği yönetmeliği değiştiği ve spor salonlarının kiraya verilmesinin mevzuata aykırı olduğu halde. Konu ysfaydnrn tarafından (02-01-2013 Saat 20:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: sehven |
ysfaydnrn adlı üyenin yazısını 4 kişi beğendi: | Adem Tırpancı (02-01-2013), hiçbirşey (06-01-2013), TuncaySonmez (03-01-2013), webkerem (02-01-2013) |
06-01-2013, 21:49 | #287 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 13
9 Mesajına 11 teşekkür edildi.
egzersiz almamam için ellerinden geleni yaptılar günü geçtikten sonra da her takımı istiyorlarmış, atletizm dışında ilgilenmem dedim bunu da sırf öğrencilerim çok istekli diye yaptırıyorum ve çok uğrasıyorum köy okulu olduğu için..evet beden eğitimi öğretmenliği bu mu diye düşünmeden edemiyorum
|
hiçbirşey adlı üyenin yazısını beğenenler: | Adem Tırpancı (06-01-2013) |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
Çıkarmıyorum, Çıkıyorum, dersime, egzersiz, sahip, takım, yapmıyorum |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|