11-10-2009, 23:39 | #201 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
bu konuda kim ilgileniyor.Ankarada dernek mi yoksa sendikalar mı izni alacak? Oradaki planlamamız nasıl olacak? Aramıza karışmaya çalışacak provakatörlere dikkat etmemiz lazım....
13-10-2009, 10:54 | #202 |
Yeni Üye
sevgili meslektaşlar birbirimize kenetlenmemiz lazım gerçekten. bu uygulamaları getirenlerin spor nedir? felsefesi nedir? anatomisi nedir? fizyolojisi nedir? sosyal boyutu ne nederece önemlidir? hatta ve hatta ekonomisi nedir..? bu soruların cevaplarını bildiklerinimi sanıyorsunuz.!geleceğimiz (çocuklar) 4 ders arasına sıkışmış (türkçe,mat. fen, sos..)durumda. hele hele de eğitim kelimesinin sadece adının geçtiği yalnızca reklam maksatlı benim öğrencim şurayı kazandı sbs de başarılı oldu.densin diyen bir idari kadro (merkezinden başlıyorum taşrasına kadar)......ya valalahi nediyeyimki arkadaşlar içimiz acıyor... insan yetiştiriyoruz İNSAN yarış atı degil..ben bütün öğretmen camiasını sorumlu buluyorum eğitimin içinde birebir olan öğretmenlerin haline üzülüyorum...eğitimci cesur olmalı daima doğruları uygulamalı.. yazmakla bitmeyecek ...haktan hayırlısı. Fatih KAYA K.Maraş köseli i.ö.o |
13-10-2009, 15:35 | #203 |
Üye
4 Mesajına 8 teşekkür edildi.
SEVGİLİ DOSTLAR ANTALYADA DA LİG HEYETİNE ADAY ÇIKMADI OLUŞTURULAMADI.UNUTMAYALIM ''KIYIYI GÖRMEYİ GÖZDEN ÇIKARMAYAN,AÇIK DENİZLERE ULAŞAMAZ''sELAMLAR.
|
13-10-2009, 17:23 | #204 |
Yeni Üye
Değerli beden eğitimi öğretmeni arkadaşım bunların işlerini kolaylaştırma 6 saat egzersiz senin anandan emdiğin süt gibi hakkın bu hakkını yedirtme . sen çocuklarına ders dışı faaliyette seçtiğin branşın teknik ve becerilerini vermeye devam et. sınıflar arası müsabakalar yaptır. hakkımızı olana sahip çıkalım. yine eylemimizi protestomuzu yapalım.
|
13-10-2009, 17:52 | #205 |
Üye
Teşekkürleriniz: 2
3 Mesajına 4 teşekkür edildi.
eğzersiz yapmıyorum takım çıkarmıyorum. sadece asli görevimi yapıyorum. reyhan yentur antalya
|
13-10-2009, 19:41 | #206 |
Yeni Üye
değerli hocalarım bende bir beden eğitimi öğretmen adayı olarak bu durumun can sıkıcılığını fazlasıyla yaşıyorum.atanma konusunda yeterincesıkıntı yaşarken şimdi işimizi yapabileceğimiz imkan bırakılmaması şuandan bizi çok fazla olumsuz etkiliyor.derdimizin şuan kpss olması gerekirken neler düşünüyoruz neler için üzülüyoruz.zaten hakkımız olan bişey için bu kadar çırpınmamız anlamsız.umarım kısa sürede gerekenler yapılır.bu savaşta biz adaylarında elimizden ne gelirse yapmaya hazırız.başarılar ve güç diliyorum....
|
13-10-2009, 20:28 | #207 |
Yeni Üye
Kocaeli ili Beden Eğitimi Öğretmenleri toplantısı bugün yapıldı ve oybirliği ile lig kurulu kurulamadı.Aynı zamanda C.tesi için sözleşildi.Diğer illere duyrulur.
|
14-10-2009, 15:00 | #208 |
Yeni Üye
http://groups.google.com.tr/group/bedenegitimci
GOOGLE GRUBUMUZ DA TUM BEDEN EGT OGRETMENLERI OLARAK TOPLANIYORUZ... HAYDI HALEN KATILMADI İSEN LİNKİ TIKLAYINIZ http://groups.google.com.tr/group/bedenegitimci |
14-10-2009, 17:03 | #209 |
Üye
arkadaşlar antalya gurur duyuyorum sizlerle
|
14-10-2009, 17:11 | #210 |
Üye
antalya da görev yapan tüm arkadaşlar ben eğzersiz yapmıyorum takım çıkarmıyorum ilçe liğ heyetinde bulunmuyorum.sizden beklediğimde buydu.Bana sosyal etkinlikler yönetmeliğine aykırı diye yazıldı fakat ben hiç bir yarışmaya katılmıyorum aykırıysa yasal işlemi yapsınlar geri adım atmıyacağım atmamalıyız da bizler ek ders altında para için ezilecek topluluk değiliz.Bunu anlamalılar.
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
Çıkarmıyorum, Çıkıyorum, dersime, egzersiz, sahip, takım, yapmıyorum |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
|
|