10-10-2009, 16:14 | #191 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
....gazamız mübarek olsun |
Reklam Alanı |
10-10-2009, 16:44 | #192 |
Yeni Üye
arkadaşlar inşl bu çabalarımız boşagitmez.ben ilçede görev yapıyorum salon yok bahçem bile çk kötü.okulumda maaş karşılığını dolduramadığımdan 7.sınıflarda seçmeli veriyorum.haftalık 16 saat ders.neolacak sonumuz bilmiyorum.olimpiyatlar hayalTÜRKİYE için bundan sonra.kolay gelsin arkadaşlar. |
10-10-2009, 18:52 | #193 |
Yeni Üye
id=MsgContainer ="External">Tekrar selamlar sevgili meslektaşlarım;
Bir fikir sunmak istiyorum,düşünün ,değerlendirin. 17 Ekimde Ankara'da toplanacağız bunda sorun yok. Adananın yaptığı gibi iller ,ilçelerde t-shırtlerimizi bastırsak her bölge kıyafetleriyle gelse ve komple toplu olarak GÜVEN PARK değil de "ANITKABİR" 'e gitsek. Atamızın önünde bir saygı duruşu,İstiklal Marşımız ,çelenk koymamız ,deftere de Atamıza şikayette bulunsak.çıkışında da basın açıklamamızı yapsak. bu bir fikir değerlendirmelerinizi bekliyorum. Anıtkabirdeki bir ziyareti kimse engelleyemez.ve sorun çıkmaz. en önemli problemlerden biri de (aklıma gelen) provakatörlere çok dikkat etmeliyiz,bağlarımız sıkı olmalı... Egzersiz Yapmıyorum Takım Çıkartmıyorum > N.Tufan AKYOL > Beden Eğitimi Öğretmeni > Ali Fahri İşeri İlköğretim Okulu -Bandırma > 0.505.6269959 - 0.535.7977444
11-10-2009, 00:09 | #194 |
Yeni Üye
Arkadaşlar bizde şanlurfa bozova da ilçe lig heyeti oluşturmadık bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum Erhan YAVUZ BOZOVA LİSESİ |
11-10-2009, 13:18 | #195 |
Üye
AYDIN lig heyeti kurulmadı... maçlara takım çıkarmama kararı alındı...
|
11-10-2009, 17:36 | #196 |
Üye
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
Yazılanlar çok güzel gerçek ders ssatinin az olması çok saçma 10 üstünü gyinsin öğrenci selamlaşma yoklama 5 dakika 10 tekrar giyinme geriye kalan 15 dakikadada ne yapsam bilemiyorumki....bende zaten egzersiz yok takım yok.....ama yapan öğretmende gerçekten çok bizim toplumda öğretmenloerden vede beden eğitimi öğretmenlerinden iş çıkmazzz....benim kanaatim genelde çok zayıf ve birlikteliği olmayan bir grubuz birlikten kuvvet doğar ama oda bizde yok maalesef...bekliyelim belkide böyle giderse seneye beden eğitimi dersini toptan kaldırıp sorunu çözümlerler....hayırlısı bakalım....
|
11-10-2009, 17:59 | #197 |
Yeni Üye
arkadaslar balıkesir de lig heyeti oluşmadı takım cıkarmama kararı alındı
|
11-10-2009, 19:07 | #198 |
Guest
|
Arkadaşlar.Geç kaldığımız bu tepkimize benim okulumda ne ders ne egzersiz saati şekli anlamında hiç bir sorun yaşamadığım halde ben de katılıyorum.Takım çıkarmıyorum egzersiz yapmıyorum.Çocuklarımızı cezalandırıyor gibi oluyoruz ama en azından daha sonrakler için bir takım sıkıntılar çakilecek.Ankara ya da başka bir il farketmez nerede isterseniz olurum
|
11-10-2009, 19:10 | #199 |
Guest
|
Bünyamin GÖKAYAZ
MERSİN MİMAR SİNAN İLKÖĞRETİM OKULU 17 EKİMDE ANKARADA!YIM |
11-10-2009, 19:30 | #200 |
Yeni Üye
ADIM MUSTAFA EŞİMİN NİKİYLE GİRDİM EVET ARKADAŞLAR HAKLISINIZ NE DESENİZ HAKLISINIZ AMA BİŞEYİ UNUTUYOSUNUZ BU ÇOCOCUKLAR BU ÖĞRENCİLER
BİZİM EVLATLARIMIZ GİBİ DEĞİLMİ ?PEKİ BU ÇOCUKLAR SOSYAL FAALİYETTEN UZAK DURURLARSA NE YAPACAKLAR TAKIM ÇIKARMADIK DİYELİM SADECE DERSİMİZE GİRİP ÇIKALIM DİYELİM PEKİ BU ÇOCUKLAR NE YAPACAKLAR.DÜŞÜNÜN Bİ KERE TAKIMLARIMIZ BAŞKA OKULLARLA MAÇLAR YAPIYORLAR VE GALİP GELDİKLERİNDE YADA GRUPTAN ÇIKTIĞIMIZDA KORNALAR EŞLİĞİNDE SEVİNÇLERLE OKULA GİRİLİYOR BİDE ÖĞRENCİLER ALKIŞLARLA EŞLİK ETMEZLERMİ BAKIN O ÖĞRENCİLERİN RUH HALLARİNE YADA YENİLDİKLERİNDE SALYA SÜMÜK AĞLAMALRI YOKMU?SENEYE GÖRÜR ONLAR YENCEZ ONLARI DEMELERİ YADA DİĞPER ARKADAŞLARININ TESELLİSİ. TAMAM DİYELİMKİ YAPMADIK TAKIM ÇIKARMADIKÖĞRENCİLERİN SUÇU NE GÜNAHLARI NE BEN SİZLERİ SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM KEŞKE ANKARADA OLSAMDA DESTEK VERSEM İNANIN ÇOK İSTERDİM.TAKIM ÇIKARMAMAK EMİN OLUN EN ÇOKBENİM İŞİME YARARDI NEDENMİ? GEÇEN SENE ÇIKARDIĞIM TAKIMLAR AZIMSANMAYACAK KADAR ÇOK FUTBOL YILDIZLAR FUTBOL MİNİKLER MASA TENİSİ MİNİKLER VOLEYBOL YILDIZLAR ATLETİZM GÜREŞ BADMİNTON VE TEK ÖĞRETMENİM. İNANIN BU SENE DE BAŞLADIM VE KAFAYI SIYIRMAK ÜZEREYİM HASTAYIM 2 GÜNDÜR YATIYORUM BİDE ÜSTÜNE SIFIRDAN BANDO TAKIMINI KURDUM VE 29 EKİME YETİŞTİRMEM LAZIM NE YAPCAM KARA KARA DÜŞÜNÜYORUM ÇOCUKLAR ÇALAMIYOR YÜRÜYEMİYOR YAPAMIYOR ONLARDA SUÇ YOK ZAMAN KISITLI ÜSTELİK BANDO TAKIMIM AZIMSANMICAK KADAR ÇOK KİŞİDEN OLUŞUYOR.MÜDÜRE DEFALARCA SÖYLEMEME RAĞMEN LAFTAN ANLAMIYOR ANLAMASIN ALLAH BÜYÜK DAHA ANLATAMICAĞIM NELER NELER VAR DİYORUMKİ BAZENAT KENDİNİ ÇATIDAN AŞAĞI NEYSE BENİM DERDİM DERT YANMAK DEĞİL ARKADAŞLAR.... KEŞKE BURALARDADA SİZLER GİBİ DUYARLI ARKADAŞLAR OLSA KEŞKE SİZLERE DESTEK VEREBİLSEM ANKARAYA ATLASAM GELSEM HER DEFASINDA LİG HEYETİ TOPLANTISINDA ŞİKAYETLERİMİZ DİLE GETİRİLİYOR AMA TEK DERTLERİ ADET YERİNİ BULSNDA OKULLAR MAÇLARA GELSİN DÜZENİ DEVAM ETTİRELİM AH BİDE DEMEZLERMİ KEŞKE BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ OLSAM DİYENLERDE DERS BİTER BİTMEZ YALLAH EVLERİNE YA BİZ 5 E 6 YA KADAR OKULDA VAY HALİMİZE BİZİ BİZDEN BAŞKA KİMSE ANLAMAZ DİNLEMEZ HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM ALLAHA EMANET OLUN |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
Çıkarmıyorum, Çıkıyorum, dersime, egzersiz, sahip, takım, yapmıyorum |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
|
|