![]() |
![]() |
#1 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Bir disiplin olarak etik, ahlaki kriterlerden yararlanılarak insan davranışlarına yön verme bilimi ve insan davranışlarına yönelik kabul edilmiş değerler ve standartlar olarak ahlak bilimi şeklinde tanımlanabilir. Çalışlar ’a göre , bir felsefe dalı olarak etik, insanların töresel ya da ahlaksal ilişkilerini, davranış biçimlerini ve görüşlerini araştıran bir bilim dalıdır. Aristo , etiği, insanın günlük hayatında yararlı olacak davranışların keşfi olarak tanımlarken, bugün bazı yazarlarca etik, insan hareketlerinin ahlaki uygulamalar doğrultusunda düşünülmesi şeklinde açıklanabilmektedir.
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. Konu binali tarafından (29-01-2012 Saat 22:39 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
binali adlı üyenin yazısını beğenenler: | bozdes09 (24-01-2014) |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
selamlar.link kırık bilginize saygılar.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
ahlaki kriterlerden yararlanılarak insan davranışlarına yön verme bilimi ve insan davranışlarına yönelik kabul edilmiş değerler katılıyorum teşekkürler lınk kırık.....
|
![]() |
![]() |
#4 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 7
16 Mesajına 19 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
hocam dosya açılmıyor.
![]() |
#5 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
![]()
Özür dileriz link düzeltilmiştir..Teşekkür ederim.
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
![]() |
![]() |
binali adlı üyenin yazısını beğenenler: | bozdes09 (24-01-2014) |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
ahlak, değerler, eğitimde, etik, ilke |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Eğitimde yeni değerler.. | binali | Sunular ve Slaytlar | 0 | 14-12-2008 18:56 |
KPSS Genel Bilgiler Temel Ilke Ve Kurallar | webmaster | Eğitim Bilimleri | 0 | 28-02-2008 15:30 |
Spor, olimpiyat, Ahlak ve Fair Play | webmaster | Beden Eğitimi ve Spor Kütüphanesi | 1 | 03-01-2008 14:02 |
Taekwondoda Temel ahlak açısından selamlaşma | webmaster | Taekwondo | 0 | 27-05-2007 11:42 |
AHLAK GELİŞİMİ | webmaster | Eğitim Bilimleri | 0 | 05-04-2007 01:55 |
Reklam Alanı |