![]() |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Ben beden eğitimi öğretmenliğiyle ilgili herşeyi okudum şu anda. Tüm kulavuzlar, belgeler, sizin konuşmalarınız fln. Bilmem gerekiyorddu ne gerektiğini bilmiyorudum biraz fikrim vardı öss ile ilgili ama tek bi sorum var. Tüm okuduklarımın içinde sadece bir şeye cevp bulamadım. Acaba bu sınavlara meslek, ticaret, teknik liselerden de öğrenci girebiliyor mu ve giriliyorsa kat sayı farkı oluyor mu yani kendi bölümünün dışına çıktığı için ham puanın üstüne gelen puan azalıyor mu? Şimdiden teşekkür ederim yanıt yazan arkadaşlara |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
ege, sınavı, yeni, yetenek, üniversitesi, özel |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Muğla Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı (yeni) | webmaster | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 9 | 22-07-2011 12:49 |
Selçuk Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı (yeni) | webmaster | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 35 | 17-07-2010 02:08 |
Dumlupınar Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı (yeni) | selçuk | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 5 | 18-07-2009 00:30 |
Aksaray Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı (yeni) | webmaster | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 46 | 13-08-2008 16:33 |
100. Yıl Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı (yeni) | webmaster | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 8 | 27-07-2008 11:00 |
Reklam Alanı |