![]() |
![]() |
#91 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
|
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#92 |
Yeni Üye
![]() slm arkadaşlar ya ben beden eğitimi öğretmenliği istiyoruöm ama henüz bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim moralim çok bozuk bea ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Yeni Üye
![]()
arkadaşım bak öncelikle sana başarılar dilerim bu serüvende bende bu sene ege üniversitesinde beden eğitimi sınavlarına ve antrönörlük sınavlarına girdim ilk senemdi çok az bir farkla kaybettim öncelikle torpil felan diye güzünü korkutma yani öle büyük torpiller dönmüyor daha sonra diyeceğim şey iyi çalış ve eğer ege üniversitesini deniyeceksen ki ege üniversitesini dene bence diğerlerine göre biraz daha kolay öss puanın en az 250 olsun yüzde 80 kazanırsın umarım anlatabilmişimdir geriyede zaten uygulama sınavı kalıyo o sınavda internet sitelerinden açıklanır sınav zamanı geldiğinde ama öss ye iyi çalış 3 puan türünden ae söz. say. bunların herhangi birisinden barajı geçmen yeterli yane senin bölümün olması önemli diil hangisinden en yüksek puanı alırsan o geçerli öreneğin ben sayısalcıyım ama beden eğitrimi için bu sene yine hazırlancam ve ae yapcam dediğim gibi en az 250 puan al ham birinden sonra emin ol kazancaksın zatn
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Yeni Üye
![]()
arkadaşım senin össen kaçtı?ben ege besyo ögretmenlik kazandım senin gögüs numaran neydi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Yeni Üye
![]()
Merhaba herkese,
Ben beden eğitimi öğretmenliğiyle ilgili herşeyi okudum şu anda. Tüm kulavuzlar, belgeler, sizin konuşmalarınız fln. Bilmem gerekiyorddu ne gerektiğini bilmiyorudum biraz fikrim vardı öss ile ilgili ama tek bi sorum var. Tüm okuduklarımın içinde sadece bir şeye cevp bulamadım. Acaba bu sınavlara meslek, ticaret, teknik liselerden de öğrenci girebiliyor mu ve giriliyorsa kat sayı farkı oluyor mu yani kendi bölümünün dışına çıktığı için ham puanın üstüne gelen puan azalıyor mu? Şimdiden teşekkür ederim yanıt yazan arkadaşlara |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Administrators
139 Mesajına 245 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
![]()
Meslek lisesi yada normal lise ayrımı yok, sadece spor lisesi çıkışlı olanlar ek puan alıyor.ÖSS den aldığınız puanlarla müracaat ediyorsunuz. Puanınızda herhangi bir kesintide olmuyor.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Yeni Üye
![]()
Çok teşekkür ederim.
Peki bir şey daha sorayım. Yüksekokul olarak geçiyo ya beden eğitimi ama yine de 4 yıllık değil mi fakülte gibi yani, bi de Ege Üniversitesi nin neresinde oluyor yani eğitimi görülen yer neresi kazandıktan sonra ? Biliyorsanız cevabı bekliyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Administrators
139 Mesajına 245 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
![]()
evet, yüksek okul yada eğitim fakültesi olarak geçmesi önemli değil, önemli olan o bölümde görülen programdır. Bu beden eğitimi ve spor öğretmenliği programıdır. hiçbir farkı yoktur. BESYO lar üniverrsitenin içinde bulunur.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Yeni Üye
![]()
çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz ben meslek lisesi öğrencisiyim inşallah ordan çok puan kırılmaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
ege, sınavı, yeni, yetenek, üniversitesi, özel |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Muğla Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı (yeni) | webmaster | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 9 | 22-07-2011 12:49 |
Selçuk Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı (yeni) | webmaster | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 35 | 17-07-2010 02:08 |
Dumlupınar Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı (yeni) | selçuk | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 5 | 18-07-2009 00:30 |
Aksaray Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı (yeni) | webmaster | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 46 | 13-08-2008 16:33 |
100. Yıl Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı (yeni) | webmaster | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 8 | 27-07-2008 11:00 |
Reklam Alanı |