![]() |
![]() |
#16 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() BU AÇIKLAMAYI YAPAN BASIN MÜŞAVİRLİĞİ BEDEN EĞİTİMİ BİLMEDİĞİ KADARMATEMATİK DE BİLMİYOR SANIRIM. 3 ŞUBESİ BULUNAN BİR OKULDA 2+1+1+=4 SAAT DERS ÇIKAR. NASIL OLUYOR DA 18 RAKAMINI BULUYOR ONU ANLAMADIM. AYRICA LİSELER 3 ŞUBELİ DEĞİL 4 ŞUBELİDİR. BU ARKADASIN LİSELERİN 4 YIL OLDUĞUNDAN HABERİ DE YOK.BİR DE ESKİDEN 10. 11. VE 12. SINIFLARDA 2 SAAT SEÇELİ BEDEN EĞİTİMİ DERSİ ZATEN VARDI.BUNDAN DA HİÇ BAHSETMEMİŞ. EN ÖNEMLİ KONUDAN DA HİÇ BAHSETMEMİŞ. ESKİDEN SINIFIN TAMAMI BEDEN EĞİTİMİ DERSİ ALIRKEN ŞİMDİ BİR SINIFTAN 7-12 ARASI ÖĞRENCİ BEDEN EĞİTİMİ DERSİ ALABİLİYOR. RESİM VE MÜZİK İÇİN DE BU DURUM GEÇERLİDİR. ESKİDEN ÖĞRENCİLER BU DERSLERİN HEPSİNİ ALABİLİRKEN ŞİMDİ SADECE BİRİNİ ALABİLİYOR VE DİĞERLERİNİ RÜYASINDA GÖRÜYOR. BUNDAN NEDEN BAHSETMEMİŞ HİÇ. KARŞILIKLI MAÇ YAPTIRABİLECEĞİMİZ İKİ ÖĞRENCİ GRUBU BİLE KALMADI DERSTE. GELİP OKULLARI GEZSİN DE ONDAN SONRA AÇIKLAMA YAPSINLAR. DEMEKKİ BAZILARI TUTUŞMAYA BAŞLADI yavuz DURUMEL |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
ankara, ben'de, Çıkıyorum, dersime, güven, olacağım, parkta, sahip, yürüyüşü |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Egzersiz Yapmıyorum, Takım Çıkarmıyorum, Dersime Sahip Çıkıyorum. | webmaster | Eğitim Haberleri | 286 | 06-01-2013 21:49 |
dağ yürüyüşü kuralları | millisporcu2 | Beden Eğitimi ve Spor Kütüphanesi | 0 | 20-02-2010 21:19 |
Dağ yürüyüşü | binali | Eğlenceli Videolar | 0 | 04-06-2009 23:20 |
Türk Övün, Çalış, Güven Ama Abartma | binali | Spor Haberleri ve Güncel Olaylar | 2 | 05-03-2009 12:21 |
tören yürüyüşü | İstek Bölümü | 2 | 28-10-2008 20:33 |
Reklam Alanı |