![]() |
![]() |
#11 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Bursa'da görev yapan Beden Eğitimi Öğretmenleri olarak ulaşabildiğimiz arkadaşlarla bir araya geldik.Kararlarımız; lig heyetinin oluşturulmaması,egzersiz yapılmaması ve takım çıkartılmaması yönünde olmasına rağmen temsilen giden arkadaşlarımız biz lig heyetini oluşturalım zira atama yolu ile lig heyetini oluşturacaklar endişesine kapılmışlar.Bizler tepki olarak lig heyeti oluşturmayalım derken içimizden şimdiden çatlak sesler yükselmeye başladı bile.Ama biz bir grup mesleğine ve kendisine saygı duyan, meslek ahlakını herşeyin üzerinde tutan onurlu insanlar olarak; lig heyetinin oluşmasına onay vermeyeceğiz, egzersiz yapmayacağız, takım çıkarmayacağız ve şimdilik sayımız az olmasına rağmen gerekirse tek başımıza dimdik durmak ve birilerine birşeyleri ifade edebilmek adına 17 Ekim'de Güvenpark ta olacağız.Böyle bir tepkinin oluşmasını sağlayanve destekleyen herkese selam olsun.Yanınızdayız ..Sonuna kadar.. |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
ankara, ben'de, Çıkıyorum, dersime, güven, olacağım, parkta, sahip, yürüyüşü |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Egzersiz Yapmıyorum, Takım Çıkarmıyorum, Dersime Sahip Çıkıyorum. | webmaster | Eğitim Haberleri | 286 | 06-01-2013 21:49 |
dağ yürüyüşü kuralları | millisporcu2 | Beden Eğitimi ve Spor Kütüphanesi | 0 | 20-02-2010 21:19 |
Dağ yürüyüşü | binali | Eğlenceli Videolar | 0 | 04-06-2009 23:20 |
Türk Övün, Çalış, Güven Ama Abartma | binali | Spor Haberleri ve Güncel Olaylar | 2 | 05-03-2009 12:21 |
tören yürüyüşü | İstek Bölümü | 2 | 28-10-2008 20:33 |
Reklam Alanı |