![]() |
![]() |
#1 |
Üye
Teşekkürleriniz: 0
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
|
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Üye
![]() bir fikri olan yokmu arkadaşlar??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
![]() başka bir okula görevlendirme olur hocam ders saatiniz doldurulmak zorunda |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
8 Mesajına 9 teşekkür edildi.
![]()
evet hocam o okulun kadrosu 1'e düşer. çünkü norm için seçmeli ders saatleri sayılmıyor.
![]() |
#5 |
Üye
![]()
kaç saatte 2 kadro oluyor???? Sınıf aldığımız zaman sınıf öğretmenliği saat dolduruluyormu?28+2=30 saat oluyor? tam olarak bilgisi olan varmı bu konuda? (spor etkinliğide sectık ayrıca onla 40 saat yapıyor.)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Girişken Üye
![]()
bende aynı durumdayım hocam beden eğitimi dersi okulda 25 saat ve okula 1 tane de görevlendirme beden eğt.öğrt. verildi seçmeli+beden eğt dersi+trafik dersi toplam 42 saat oldu okulun kadrolu öğretmeni ben olduğum halde bana 22 görevlendirme gelen öğrt.ise 20 saat verdiler benim ders saatim dolmazken neden görevlendirme aldıklarını hala anlamış değilim.idareye sorduğumda ise ilçe milli eğitimden verildiğini söylüyolar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 2
![]()
2sorumvar yardımcı olur musunuz.Ben yeni atandım ilk atamada yolluk parası verilmiyormuş ancak dava açanlar alabiliyormuş bu ne kadar doğru doğru ise nereye gitmem gerekir. 2. sorum ise bulunduğum okulda şubeler tek ve ilköğretim dolayısı ile ders saatim 1.2.3. sınıflarlar beraber 13 oluyo ve 3 ders de görsel sanatlar verdiler ama bizim 1.2.3. sınıflara girmemiz yasak değil mi ne yapmalıyım. tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim her kafadan bir ses çıkıyor kime soracağımı şaşırdım şimdiden tşklerr!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
![]()
arkadaşlar bende aynı sorundan muzdaribim,benim okulumdada 51 saat ders var fakat 4 öğretmeniz,görevlendirme istedim müdürle görüşmek çok zor,günler geçiyor derse ihtiyacımız var arkadaşlar,bizim haklarımız neler
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
![]()
arkadaşlar bende aynı sorundan muzdaribim,benim okulumdada 51 saat ders var fakat 4 öğretmeniz,görevlendirme istedim müdürle görüşmek çok zor,günler geçiyor derse ihtiyacımız var arkadaşlar,bizim haklarımız neler
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
![]()
bende aynı durumdayım spor etkın.secılmedıgı ıcın 28 saat ders var ve 2 ogretmenız.norm kadro sayısı 1 dusmttu bu durumda yanı baska bır okulda gorevlendırme beklıyorum.fakat dun memurlar nette alacagımız kulub 2 saatten sayılabılınıyormus yanı mmas karsılıgı olabılıyormus.kafam karma karısık ve halen memden gorev beklıyorum suan 13 saat derse gırıyorum.eger kulup 2saat sayılıyorsa neden ıdarenın boyle bıseyden haberı yok bılemıyorum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
ders, kadro, saati |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
haftalık ders saati | emsel | İstek Bölümü | 1 | 26-09-2011 18:36 |
ders saati artacakmı???? | pı_nar | Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Sorunları ve Soru Cevap Bölümü | 6 | 31-10-2010 20:31 |
anadolu liselerinde beden eğitimi ders saati sayıları | muratbilici | Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Sorunları ve Soru Cevap Bölümü | 1 | 19-04-2010 17:20 |
Bedenin 24 saati | Beden Eğitimi ve Spor Kütüphanesi | 2 | 29-12-2008 12:34 | |
kadro | ssmmttll | Sohbet ve Tartışma | 2 | 26-09-2008 12:05 |
Reklam Alanı |