![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Benim okulum da 8 derslık var ve 3 öğretmen egzersız yapmak istiyor m.yard. 12 saat egzersiz saati verilebilecegini söyledı bu ne kadar dogrudur yonetmelıgı nedır bılen var mı? |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 2
2 Mesajına 2 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
![]()
toplam ders saatiniin %5 i kadar yapabilirsin
örneğin 1,2,3,4,5 tek sube 6,7,8tek sube 1 subede haftada 30 saat ders 8X30=240/%5=12 saat eder yani iki kişi ancak veya 3 kişi 4 er saat felan diye yapan yerler var |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Üye
![]()
bütün sınıfların haftalık ders saati toplamının %5 i geçemez toplam ders dışı egzersiz ama beden eğitimi resim müzik derslerinin yani yetenek derslerinin uygulama olarak egzersiz yapılması uygun olur denir yani diğer öğretmenler bizden daha fazla egzersiz hevesi içinde olurlar zaten derste yatarli ilgilenme fırsatımız olmuyor en azından egzersizde okul takımını çalıştırma fırsatı buluyoruz
![]() |
#4 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
![]()
ÖNCELİK BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİNİNDİR ..YANİ SPOR EGZERSİZİNİNDİR DİYE BİLİYORUM. MANTIKEN DE ÖYLEDİR HOCAM.. SÖKE SÖKE AL 6 SAATİNİ DE. SAKIN 2----3---SAATE ALDANMA. YOKSA 6 SAAT KALKAR 3 SAAT YAPARLAR HAAAAA!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Girişken Üye
![]()
kesinlikle hat64 haklı.öncelik beden eğitimi öğretmenlerinindir.bu hak seneler önce beden eğitimi öğretmenlerinin yıpranma payı olarak hak edilmiştir.(bugün dinazorlar diye dalga geçilen eski öğretmenlerimiz tarafından kazanılmış bir haktır,bunlardan biri de benim babam olur.)daha sonra eğile büküle şekil değiştirmiş,her öğretmen neredeyse egzersiz yapar olmuştur.ama unutmamalıdır ki çıkış noktası nedeniyle öncelik daima bizimdir..hakkınızı yedirmeyin!!hakkınızı bilin! beden eğitimi öğretmenlerini bu hale sokanlar yarın bu hakkımızıda elimizden alırlar,haberiniz olaaaa....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
2 Mesajına 2 teşekkür edildi.
![]()
Öncelikli Beden Eğitimi Öğretmenindir diye bir yerde yazıyormu aynı konuyu bende ezersiz de % 5 sorun kısmında açmıştım ve bu konuda sıkıntıya düştüğümden inceleme yaptım öğle birşey okumadım. Bu konuda sıkıntıya düşenlerin sayısı eğer çözüm üretilmezse artacak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Girişken Üye
![]()
egzersizin çıkış noktasını söylemiştim.beden eğitimi öğretmenlerinin yıpranma payı olarak alınmış bir haktır.egzersizi biz beden eğitimi öğretmenlerinden önce yapan branş varmıydı??yok..kafanızı karıştırmalarına izin vermeyin..bu hakkı ilk alan bizim branşımız,bundan sonrada böyle olacaktır.bunu bir idarecinize sorun bakalım..seçtirmezse nedenini sorduğunuz bir dilekçe verin kendisine ve cevap isteyin.bakalım ne yazacak??hakkınızı aramayı bilin..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
![]()
resmi olarak bir yazı var mı beden eğitimi öğretmenleri yapar diye.aynı sorun bende de var.bu yıl hoplayan çok oldu ben yapacam diye.umarım beden eğitimi öğretmenlerindir.net bilgisi olan varsa sevinirim.tsk
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
Teşekkürleriniz: 603
190 Mesajına 344 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() |
![]()
Ekteki 2010/49 nolu genelgeyi inceleyiniz.
|
![]() |
![]() |
Adem Tırpancı adlı üyenin yazısını beğenenler: | TuncaySonmez (20-04-2013) |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
ders, dışı, egzersiz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ders dışı egzersiz kimler açabilir? | Nyhi | Sohbet ve Tartışma | 0 | 12-10-2010 12:53 |
ders dışı egzersiz çalışma içeriği | yucin_2010 | Beden Eğitimi Ders Dışı Egzersiz Planları | 1 | 09-02-2010 22:57 |
ders dışı egzersiz | 1murat | İstek Bölümü | 9 | 02-10-2009 20:42 |
Ders dışı egzersiz | erdal17 | Sohbet ve Tartışma | 5 | 24-10-2008 22:53 |
Ders dışı egzersiz defteri | nogay_61 | Beden Eğitimi Ders Dışı Egzersiz Planları | 0 | 04-11-2007 05:09 |
Reklam Alanı |