![]() |
![]() |
#1 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 0
4 Mesajına 5 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Eğitim-Sen Genel Başkanı Dinçer, elektirik, doğalgaz ve ulaşıma yapılan zamların geri alınmasını istediklerini açıklarken, taban aylıklarının da vergiden muaf tutulmasının gerekli olduğunu söyledi. Ek ders ücretlerindeki kesintilerin son bulması gerektiğini dile getiren Dinçer, `toplu sözleşme` ve `grev hakkı` istedi. Konuşma sonrasında Dinçer, postaneye girerek yapılan zamları protesto etmek amacıyla Başbakan’a 20 YTL gönderdi. Ayrıca, bu gönderim için ise postane 3.5 YTL kesti. Milliyet [img]smileys/smiley4.gif[/img] |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Moderator
Teşekkürleriniz: 0
8 Mesajına 9 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Ne hikmetsekimse sesini duyuramıyor ya da birileri duymak istemiyor....Kadrolaşma denilen güç bu olsa gerek!!!!!! Ben atmı istediğim şekilde koştururum, siz de bunu çekeceksiniz demek isteniyor heralde?????? YAZIK diyorum....
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
çekeriz, Çok, daha |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gençler daha ne yapsın? | webmaster | Spor Haberleri ve Güncel Olaylar | 0 | 30-11-2008 02:37 |
köy öğretmeni... daha ne yazayım ki!! | ramcho_0725 | Kardeş Okul Kampanyası | 0 | 24-11-2008 23:58 |
Daha iyi Koç Olmak | Ahmet Köseoğlu | Antrenman Bilgisi | 13 | 31-08-2008 23:35 |
Nurcan Taylan'dan Bir İlk Daha! | binali | Spor Haberleri ve Güncel Olaylar | 0 | 30-07-2008 18:26 |
DAHA İYİ COACH OLMAK | webmaster | Beden Eğitimi ve Spor | 0 | 24-05-2007 11:20 |
Reklam Alanı |