bizlerin sorunları egitim kökenli bir milli eğitim bakanının gelmesiyle çözülmeliydi.dayısı olan sırtı kalın olan parası olan istediği koltuga geçer bakanımızın konuşmasını müjde olarak yazmışlar fakat orada sadece maddi sıkıntı çekildigini ve bu durum düzeltilmesi gerekmektedir diyor. herşey paramı? öncelikle okul idaresinin öğretmenlere bakış açısını , ayrım yapılmasını bazılarına hak edmediği ödüller verilirken bazılarına da ödülleri hakettiği halde çalıştıgı başardıgı için üzülen çalışmasını degerinin bilinmemesinden dolayı gururu incinen meslektaşlarımızı yokmu? çektiklerini görüp keşke başlamasaydım ben bu hayaller için mi yıllarımı verdim diyen meslektaşlarımız yokmu? müdürünün her dediğine tamam deyip köprüyü geçene kadar diyen meslektaşlarımızyokmu? ne olursa olsun işimizi yapmalıyız kanunlarda belirtilen yönetmelik ve yönergeler(genelgeler) bunu diyor yapılan yanlıştır deyip karşı taraftan kırıcı sözler duyan meslektaşlarımız yokmu? maddi konuşarı düzeltmeyi düşünüp yukarıda açıkladıgımız durumların düzeltilemesi için çaba gösterenler olmadıkça ögretmenlerin toplum içerisindeki statüleri nasıl artar ,egitimin kalitesi nasıl yükselir.