17-12-2007, 19:43 | #11 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 |
Reklam Alanı
17-12-2007, 20:06 | #12 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
bunu herkes yapmıyor..en azından benim çevremde..sitedeki arkadaşların ilgilenmemesinin nedenini merak ettim sadece..duyarlılık nasıl belli olur sence hat64????
|
17-12-2007, 20:26 | #13 |
Üye
evet okullara sözde yazı geldi artık yıllıklar günlükler cd ortamda idareye teslim edilebilir diye ama dediğiniz gibi bunlar çokyetersiz..ağaçlarımız oksijen depolarımız maalesefyok oluyor tükeniyoryazık....
|
26-12-2007, 00:19 | #14 |
Girişken Üye
duyarlılığına teşekkürler göksell arkadaş..sadece oksijenden olmayacağız ,zincirleme olarak susuzluk.kuraklık...........derken facia gibi bir son..yani demek istediğim bu sonu getiren sorunları bir parçası biz olmayalım ...en azından bu kadar kağıt kullanımını reddedersek en azından çözümün bir parçası oluruz...sonuçda dünya üzerinde yaşanılan herşey birbirini etkiliyor..en azından ormanların yok olmasını engellemek türlerin yok olmasını da engeller gibi.(zincirleme reaksiyon) neyse uzatmayalım...duyarlılığına teşekkürler arkadaşım...
|
26-12-2007, 01:52 | #15 |
Girişken Üye
2 Mesajına 2 teşekkür edildi.
merhaba sevgili arkadaşlar bu konudan sizin gibi bende çok rahatsızım.özelliklede yeni programın bunu kat kat arttırdığı tesbiti çok doğru.Yeni programın gerektirdiği değerlendirme testlerini yapsanız zaten ders işleme imkanınız olmayacağı gibi fotokopi yada baskı makinasınıda iyi derecede kullanabilmeniz gerekmekte.Bakın herşeyi kağıda döküyorlar.Artık işlerin gerçekta yapılıp yapılmadığı önemli değil,kağıtta varsa yapılıyordur mantığı yürütülüyor,ne yazıkkı.Bu yüzden yaptığımız işlerin bir çoğu sadece formalite ve ormanlara zarar.e-okul,internet v.b. yeni teknolojilerin kullanımı azaltacağına dahada arttırdı.Her yıl yazı geliyor.Yabancı isimli bir öğrenci sizin okuldamı diye,bu ne saçma iş böyle.olmadık işlerin yazıları yazılıyor.okjula gelen yazılardan kaç tanesi sizin özlük haklarınızla ilgili ve eğitim-öğretim ilgili.bence çok azı...daha yazacak çok seş var..iyi geceler.
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
ağaç, dayanır, kadar, kağıda |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|