04-02-2009, 00:53 | #1 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 |
Reklam Alanı
width=491> width=491> > id=Autonumber2 borderColor=#111111 height=279 cellSpacing=5 cellPadding=5 width=490> medium none" width="50%" height=19> medium none" width="50%" height=19> 03.ŞUBAT.2009 medium none; medium none; medium none; medium none" colSpan=2 height=30> BİTLİS: TEMEL EĞİTİM KAYAK KAMPI medium none; medium none; medium none; medium none" colSpan=2 height=63> Bitlis Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Refik Avşar, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte Çiftkaya Kayak Tesisi'nde Temel Eğitim Kampı'nın açıldığını ve kampın 15 gün süreceğini bildirdi. medium none; MARGIN-TOP: 10px; MARGIN-BOTTOM: 20px; #c0c0c0 1px dotted" colSpan=2 height=16> Avşar, yaptığı açıklamada, kampa Alp Disiplini ve Kuzey Disiplini kayak branşlarında 260 sporcunun kayıtlı bulunduğunu belirtti. Ata sporu olan kayağa, bu yıl Bitlis'te büyük ilgi gösterildiğini vurgulayan Avşar, şöyle konuştu: ''Bitlis'te okulların tatile girmesiyle kampı açtık. Alp ve kuzey disiplini kayak branşlarında 260 kayıtlı sporcumuz bulunuyor. Ata sporuna bu yıl büyük ilgi gösteriliyor. Eğitim Kampı çalışmaları, kuzey ve alp disiplini dallarında teorik ve pratik şekilde devam ediyor. Bu yıl kampa katılan çocukları evlerinden servisle alıp, çalışmalar bittikten sonra evlerine servisle bırakıyoruz. Çocuklara öğlen yemeği kamp eğitim merkezinde veriliyor. Çocukların kayak ihtiyaçları Valilik tarafından karşılandı.'' 8 kişilik eğitimci kadrosuyla çalışmalara devam edildiğini dile getiren Avşar, sporculara günde 5 saat eğitim verildiğini kaydederek, Alp disiplini çalışmalarının kamp eğitim merkezinde, Kuzey disiplinin ise ceza evi mevkisinde yürütüldüğünü dile getirdi. Çocuklara sporu sevdirmeyi ve serbest kalan zamanlarını değerlendirmeleri için kampı açtıklarını belirten Avşar, böylelikle kulüplerin altyapısını ve milli takım için sporcu yetiştirildiğini anlattı. Kampın bitmesinin ardından kampa katılan sporcuların hafta sonu tatillerinde eğitimlerine devam edeceklerini ifade eden Avşar, lisanslı sporcuların ise Türkiye Kayak Federasyonu tarafından yapılan etap yarışmalarına ve Bitlis'te yapılacak olan Asım Kurt Kulüpler Arası Türkiye Kayak Şampiyonası'na hazırlandıklarını söyledi.
Etiketler |
bİtlİs, eĞİtİm, kampi, kayak, temel |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|