![]() |
|
![]() |
#5 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
![]()
Sevgili arkadaşlar...
Teşekkürlerinize teşekkürle karşılık vermek istiyorum. Yazar Jim Rohn Bir Çocuk Gibi Davranmaya Çalışın yazısında okuduğumuz her düşünceyi yapmışımdır.Mektup dağıttığım mahalle aralarında çocuklarla ip atlama, seksek ve buna benzer oyunları oynamışımdır. Tabiki bunları sizlere inandırmak biraz zor ama benim için zor olmuyor.Bir önceki yazılarım da Çocukluk mutluluktur demişimdir. Aslıda bizler okumayı ve dinlemeyi sevmeyen bir toplum olarak (benim görüşüm)ki bunları yapsak inanın düşüncelerimizin daha iyi olacağına inanıyorum.
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. Konu binali tarafından (11-10-2010 Saat 20:58 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
bir, Çalışın, çocuk, davranmaya, gibi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
beden eğitimi öğretmeninin hakemlik yapmak gibi bir görevi varmıdır? | achills | Sohbet ve Tartışma | 3 | 10-03-2010 00:01 |
Öğrencilere Göre Kayseri, 'Küflü Peynir' Gibi Kokuyor | webceren | Spor Haberleri ve Güncel Olaylar | 0 | 06-05-2009 20:51 |
(NEY) yan flüt gibi aletlerle fon müziği lazım | 1murat | İstek Bölümü | 3 | 11-03-2009 21:09 |
Seneye şenlik gibi olacak | binali | Sohbet ve Tartışma | 4 | 10-06-2008 17:50 |
Bir Olimpiyat Şampiyonu Gibi Hedef Belirlemek | binali | Kişisel Gelişim ve Spor | 1 | 23-05-2008 01:08 |
Reklam Alanı |