15-11-2008, 19:00 | #1 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 |
Reklam Alanı
id=featuredTitle ="sIFR-replaced">Beypazarı yamaç paraşütü merkezi oluyor! id=featuredImg> Beypazarı THK şube başkanlığı ile genel merkez arasında yürütülen çalışma sonrasında, Beypazarı çevresinde yamaç paraşütü yapılabilecek sahaların bulunduğunun tespit edildiği ve ilk olarak profesyonel uçuş yapacaklar için Keltepe'nin düşünüldüğü kaydedilerek, bölgenin uçuşa açılması girişimlerinin başlatıldığı, halen bu bölgede yamaç paraşütü yapanların olduğu ifade edildi. Öte yandan, Karadoruk tepesinin yamaç paraşütü eğitim sahası için uygun yerlerden olduğu kaydedilirken, THK genel merkezinden destek istendi. Çalışma kapsamında gönüllü kişilerden oluşan 10 kişilik bir ekibin, yamaç paraşütü eğitim sahasının açılması için girişimde bulunacakları öğrenildi. THK Beypazarı Şube Başkanı M. Ali Dikmenlioğlu, THK olarak çalışmalar yaptıklarını belirterek, gelen ekiple bizzat bölgeyi dolaşarak, eğitim sahası olabilecek yerleri incelediklerini söyledi. Ankara'ya yakınlığı ile bilinen Beypazarı ilçesinde tespit edilen yerlerin yamaç paraşütü eğitim sahasına dönüştürülmesinin ardından çok daha ilgi çekeceği ve yamaç paraşütçülerinin bölgeye rağbet edecekleri hatırlatıldı. id=content> Kaynak: Ajansspor |
Reklam Alanı |
16-11-2008, 02:15 | #2 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Bir beypazarlı olarak, Türk havacılığı ve Beypazarı halkı açısındansevindirici bir gelişme olarak görüyorum. İlgili herkesi tarihi kent olan Beypazarımıza bekliyorum.
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
beypazarı, merkezi, oluyor, paraşütü, yamaç |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|