![]() |
![]() |
#31 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
ya uludag besyoda kitapçıhında neler var acaba bilen varmı yardımcı olursa sevinirim |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#32 |
Yeni Üye
![]() ya bişey sorcam suan sözel 1 den 240 puanım war okulla birlikte girme sansım warmı.. bide özel yetenek sınawlarının tarihlerini werbilirmisiniz..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Administrators
139 Mesajına 245 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
![]()
sözel yada sayısal farketmez yüksek olanı kabul ederler. aşağıdaki linkte üniversitelerin sınav tarihleri var bakıp öğrenebilirsin.
BESYO ve Antrenörlük Özel Yetenek Sınavları |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Administrators
![]() degerli üyemiz hem tercih yapabilir hemde besyolara hazırlanabılırsınız.sitemizde hemen hemen bütün üniv.sınav tarihleri mevcuttur biraz incelerseniz bulabılırsınız basarılar dilerim |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Yeni Üye
![]()
ya ben şimdi calısmaya baslasam 1 ay içinde yapılan calısma yeterli olurmu bide zimirde bildiğiniz bi okul varmı hazırlık için?????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Administrators
![]()
1 ay besyo sınavlarına hazırlık için cok az bir süre ama yinede deneyin ve elinizden gelenin en iyisini yapmaya calışın. maalesef izmirde bildigimiz bir hazırlık kursu yoktur
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Yeni Üye
![]()
bende yeni hazırlanıorum arkadaslar hiçbir hazırlığım olmadığı halde deniorum çok zor spor geçmişi olmayan bir insan için üff dahada zor günlerce acı çektim ama değicek biliyorum inş çok çalışıp diğerlerine yetişicem buna inanıyorum bnce herkes önce kendi inanmalı puanım 233 bildiği kadarıyla egede koşuda kalktı sadece parkur yetior. bu arada ben izmirliyim gittiğim akademi grubundan sana yardımcı olabilceklerini sanıorum.. beSYo eqe bekle beni yeahh
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Yeni Üye
![]() bu arada bişey sormak istiyorum yöneticilik okurSam bu bölümün istihdam alanları hakkında bilgisi olan varmı ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Administrators
![]() bu kadar istekli olman , inanman belkıde seni zafere ulaştıracak. yonetıcılık bölümünü bitiren arkadaslar genclik spor il müdürlüklerinde calışabılıyor yalnız kpss sınavına gırmek sartı ile .basarılar dilerim |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Yeni Üye
![]() aslında benim dışımda herkes bana inanıyordu hocalrım tanımadığpım insanlar etrafıma bakıp onlardan farkım olmadığının farkına varmamı sağladılar artık kesinlikle bende inanıyorum ama çok ağrılarım var ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
açıklama, besyo, giriş, konusunda, sınavlarına |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ödev Konusunda Aileye Düşen Görevler.. | binali | Rehberlik ve Sosyal Etkinlikler | 0 | 07-11-2011 16:14 |
anadolu lisesi sınavlarına hazırlık | DRAGET | İstek Bölümü | 0 | 02-11-2009 22:37 |
Eğitim Konusunda Dikkat Edilmesi Gereken İlkeler | binali | Eğitim Haberleri | 0 | 16-09-2009 23:11 |
MEB'den Açıklama Var | webceren | Eğitim Haberleri | 0 | 25-03-2009 20:19 |
voleybol konusunda Ders planı hazırlamak için yardım | seda_kilik | İstek Bölümü | 1 | 21-12-2008 02:08 |
Reklam Alanı |