![]() |
![]() |
#11 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
|
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#12 |
Administrators
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
![]()
degerrli üyemiz inş.beden egitimini kazanırsın ama fen edebiyatta okudugun bölüm iptal olur yani devam edemezsin.ama fen edebıyatta gordugun bazı derslerden muaf olursun.mesela hangılerı ingilizce-tarıh-türkce gibi derslerden muaf olursun.devam edememının sebebide okudugun bölümü dondurmanın süresini en fazla 2 yıldır bildigim kadarıyla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Üye
![]() hocam tamam ztn besyoyu 2 sene dondurursam fen edebiyatta bitmiş oluyo olmazmı? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Yeni Üye
![]() okulunu bıtırdıkteen sonra fen edebıyatta mı yoksa besyo cıkıslı bulabılecegın bır ıstemı calısacaksın bugra? bana bıraz tuhaf geldı kusura bakma.cunku ıkı yıl kontenjan dolulugu yaratmaktansa mewcut okulunu bıtırdıkten sonra tekrar gırebılırsın en azından okulun bıtmıs kafan rahat etmıs olur |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Yeni Üye
![]()
kenan hocam bana ne onerıyorsunuz ? 220 ham puanım war?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Üye
![]()
niye aldığım puanı çöpe atıyımki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Yeni Üye
![]()
ama bosuna bızım hakkımızı yemıs olacaksın.yapacagın ıse gore bı yol cızsen bu senın ıcın de bızım ıcın de daha ıyı olur. zaten ogrencısın? ogrencı olmak ısteyenlerın neden onune gececeksın kı.aldın puanı ıkı sene sonrada gayet tabıı alabılırsın.hem ugrasmamıs olursun.ayrıca ıkı unuwerste okumanın mantıgını kımsede anlamıs deılım. aynı anda hem bıyolog hem antronor olamazsın kı ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Üye
![]() ben olurum sen kafana takma 250 alamam birdaha o yüsden kimsenin hakkınıda yemiyorum geç beni kontenjanı sen doldur |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Administrators
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
![]()
sedef arkadasımız puanınız normal bir puan besyo sınavlarınada az kaldı sizin yapacagınız en iyi iş hemen acılen bir beden egit.hazırlık kursuna yazılıp oradakı hoca arkadasların sizi yetenegınıze ve oss puanınıza gore yonlendırmesı gerekır basarılar dılerım.bu arada besyolar sınavlara adayların öss 1 ham puanına göre alıyor haberınız olsun
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Yeni Üye
![]()
bencıllık yaptıgını dusunmuyorum. ama bıraz daha adıl olunmalı bence.cunku 190 200 puanla unw te hayalı kuranlar war benım bı sorunum yok 220 puanım war.benım hakkımı yemıs olmayacaksın senınde wıcdanın rahat olsun hem boyle bı durumda onume senın gıbı bırılerının gecmesıne ızın wermem.senın gıbı bırılerınden kastım kotu bısey deıl yanlıs anlama sadece ben okula ayak basmamısken bı ayagı fen fakultesınde bı ayagı besyo da ınsanlardan bahsedıoorum
|
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
açıklama, besyo, giriş, konusunda, sınavlarına |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ödev Konusunda Aileye Düşen Görevler.. | binali | Rehberlik ve Sosyal Etkinlikler | 0 | 07-11-2011 16:14 |
anadolu lisesi sınavlarına hazırlık | DRAGET | İstek Bölümü | 0 | 02-11-2009 22:37 |
Eğitim Konusunda Dikkat Edilmesi Gereken İlkeler | binali | Eğitim Haberleri | 0 | 16-09-2009 23:11 |
MEB'den Açıklama Var | webceren | Eğitim Haberleri | 0 | 25-03-2009 20:19 |
voleybol konusunda Ders planı hazırlamak için yardım | seda_kilik | İstek Bölümü | 1 | 21-12-2008 02:08 |
Reklam Alanı |