ArkdaŞlar Ben Lİsede Spor BÖlÜmÜnden Mezun Oldum Ünİvde Spor Akademİlerİne GİrİŞ İÇİn Bİlİyosunuzdur Lİsede Spor Mezunu Olanlar İÇİn Baraj 160 DİĞer BÖlÜmlerden Gİrmek İsteyenler İÇİn 185. Öss Ye Gİrdm Ortalama 190-200 Arasi Bİ Puan Beklİyorum Sİzce Aldim Puan Mulakatlardada İyİ Bİ Derece Alsam Unİve Gİrmeme Yetermİ Lİsanslarimda War Taekwondo Ve Futbol Ama Sanirim İkİsİde 3 Yili GeÇtİ İÇİn İptal mi??(ve lisanslarım kayıp onları çıkarttırabilirmiyim ikiside amatör yanlız)? Vede ŞÖle BİŞey War Ben Ankarada Oturuyorum Tabİkİ İlk Tercİhİm Ankaradakİ Ünİvler Ama ArkadaŞlarim Bu Puanla Mesala Bİ Hacettepeye Gİremezsn Dİyolar Hacettepeye Ortalama 270 Ham Puanla AliyolarmiŞ Demek İstedİĞİm Hangİ Ünİve Gİrceme Hala Karar Veremedİm Benİm Bu Aldim Puanla Ne Çok İyİ Nede Çok KÖtÜ Gİrİyİmde hangi Ünİvlere Tercİh Yapİm hangisinde şansım daha çok olur Sİzce Ankara DiŞida Olur???? Bİrden Fazla Unİvİn Mulakatlarina girebiliyomuyuz Yoksa Tek Bİ Unİvİn Mulakatlarinami Gİrebİlyİroruz Hangİsİnİ Unİvİ seçersek ?? bide besyoda okuyan bazı kişiler mesala antrönörlüğe bu puanla girebilirsin ama spor yöneticiliğine giremezsin diyolar ikisininde mulakatlarına girmek içinde barajı geçmiş olmak yeterli deilmi aralarındaki fark ne neden spor yönetiçiliği girmek için daha yüksek puan gerekiyo???