sportwear arkadaş,yazımı bir daha okuyun isterseniz..ve hat64'ün yazısını..kişisel alınganlıklarla bu işler yürümez..eleştiriler işleri düzeltmek içindir,gelişmek için.sizin kastettiğiniz ise başka birşey..buna saldırı denir ki böyle birşey yaptığımı hiç sanmıyorum..en azından sizin yaptığınız gibi bu işlerden ne anlarsın iması yaparak ayıp etmiyorum..benim somut neler yaptığımı gerçekten merak ediyorsanız bunu başka türlü sormalısınız arkadaşım..iyi niyetle..sanırım hat64'ün yazısıyla beraber bir daha okursanız anlarsınız somut neler yapılabilineceğini..kendimizi eleştirmek sorun çıkaracaksa vay halimize.. ben halbuki genel bir tavırdan,bir duruştan bahsetmiştim.ortak davranabileceğimiz.ama siz tartışmanın tam ortasına kendinizi koyup sanki sizinle ilgili tartışma yapılıyor durumuna girmişsiniz.daha doğrusu size saldırıyormuşum havasını yaratmışsınız..tecrübelerden bahsetmişsiniz,ben 14 yılı geride bıraktım..yeterli tecrübemidir sizce..sanırım seçmeli derslerin kaç tane olduğunu bilebilecek kadar bilgim ve tecrübem vardır,ne dersiniz ?