13-06-2008, 14:19 | #11 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 2
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
ailler izin vermedi tek tek evlerine gittim görüşmeye tüm masrafları karşılayacağıma ve derslerinden geri kaldıkalrında öğretmenlerinden özel ders almaları için söz verdim anca bu şekilde çözüm bulabildim gelelim ilçemizde sporsal faaliyetlere 29 ekim de düznlediğimiz turnuvaları 2 yıl önce sene başı zümresinde yazarak kaldırdık kimse bize demediki "ya hocam bu yılda maç olmadı" umurlarıdna bile değildi bir sonraki yıl 23 nisan ve 19 mayısta branşları 4 ten 2 yedüşürdük bu seferde oh oh iyiolmuş bizi işten kurtardınız dediler. bayramları hiç anlaatmıyorum zaten kimse yok yardımcı. beden eğitimi öğretmenlerinin bayramı gibi kutluyoruz ....[img]smileys/smiley5.gif[/img] bu sıkınıtaları toplantılarda dile getiridğimizde çok şey istiyosunuz milli eğitimdn deyip susturyolar bizde zümre olarak seneye hiç bir turnuva düznelememye karar verdik ve sene başında zümrede beliritcez. eminimki yine kimsenin umurunda olmayacak olan bize ve çalışan çocukalrımıza olacak.... okulda ise müdür destek versede vermesede kendimizden fedekarlık ederk yine birşeyler yapmaya çalışıcaz... bu konuya zihinler değişmediği sürece çözüm bulunabileceğini sanmıyorum ancak bakanlık tarafından her okul belli başlı takım kurma zorunluluğu getirilecek böylece okulalr mecburiyete girdiği için takım kurma zorunluluğundan spora yönelecek nasıl sbs oks varsa OKULRDA MECBURİ TAKIM ZORUNLULUĞU OLACAK tabi bunu olabilmesi için sesimizin bakanlığa kadar uzanması gerekicek bence tek çözüm bu!!!! yoksa hiç bişi değişmez herkes kendi imkanlarıyla birşeyler yapar yda yapmaz boşuna kürek çekmiş oluruz................
Etiketler |
<beden, eĞİtİmİ, mutlaka, okumali>, ÖĞretmenlerİ |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|