02-07-2007, 20:33 | #1 |
Administrators
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 |
Reklam Alanı
=short_content>Futbol Federasyonu'nun, Milli Eğitim Bakanlığı ile ortaklaşa düzenlediği ''Yüzyılın Projesi'' kapsamında yer alan Beden Eğitimi İl Koordinatörlüğü Semineri, Riva'da başladı. =short_content> =content>Türkiye'nin 81 ilinden gelen 100 beden eğitimi öğretmeninin katılımıyla, Futbol Federasyonu'nun Riva tesislerinde yapılan seminer 12 Temmuz'a kadar devam edecek. Seminerde, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen 100 kursiyer, eğitimlerinin ardından, çalıştıkları şehirlerinde il koordinatörü olarak görev yapmaya başlayacak. Kursiyerler, ilköğretim okulu öğrencilerinin futbol eğitimi almalarını sağlayacak. Seminerin açılışında konuşan Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci, projenin, ülke futbolunun geleceği ve futbol oynayan lisanslı futbolcu sayısının artırılması adına büyük önem taşıdığını söyledi. Keçeci, ''Gelişmiş ülkelerde milyonlarla ifade edilen lisanslı futbolcu sayısı ülkemizde 200 bin civarındadır. Milli Eğitim Bakanlığı'yla yapılan protokolle, 81 ilde ilk ve ortaöğretim kurumlarında okuyan 17 milyon yavrumuzun futbolu sevmelerini, futbol oynamalarını ve spor yapmalarını sağlayacağız. Yarının yıldızları bu okullardan, gençlerimizin arasından yetişecek. Türk futbolu, bu kaynaktan beslenerek gelişecek. Burada eğitim görecek 100 beden eğitimi öğretmenimiz, 81 ilde sadece bu proje üzerine odaklanacak. Seminerde öğrendiklerini tatbik edeceklerine inanıyorum'' dedi. =content> =content>kaynak: www.sporstudyo.com |
Reklam Alanı |
31-07-2007, 21:24 | #2 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
iyide hocam bu ülkede her işte olduğu gibi futbolun f sinden çakmayanları toplamışlar rivaya.hiç bir zaman bu ülkede hakedenler iş başına gelmeyecekmi. HAKAN KURT Bayburt demirözü 75.yıl yibo beden eğitimi öğretmeni
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
beden, eğitimi, futbol, koordinatörlüğü, semineri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|