![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
Yeni eğitim sisteminde seminer veren Öğretim görevlisinden birisi araştırma yapmış ve Türkiye'de ve Yurt dışındaki okullar ile aramızdaki ders saatlerini karşılaştırmış bu tabloya göre biz Avrupayı sadece okuma yazma eğitiminde onları 200 saat kadar fark atıyoruz fakat diğer dersler ki en önce Türkçe, Matematik ve Fen geliyor ardından Beden eğitimi geliyor velakin bizi takan yok tabii sonra şöyle devam ediyor Hocamız işte bu derslerde elbette geri oluruz onlara göre 150 saat az ders görüyoruz diyor fakat ne yazıkki eynı mevzu bizde de olmasına rağmen demiyorki işte bizde bu yüzden Olimpiyatlarda başarılı olamıyoruz sporcu yetiştiremiyoruz devşirme sporcularla yetinmek zorunda kalıyoruz.
İşin aslı herkesin bildiği gibi dersin adıyla değil verilen önemle alakalı bizede 4 saat versinler bizde başarılı öğrenci yetiştirelim..... |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
beden, değiştirilsin, dersinin, eğitimi, ismi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Beden Eğitimi dersinin Spor, Kültür ve Sanat dersi olarak değiştirilmesi doğru mu? | webkerem | Anketler | 80 | 30-03-2016 23:09 |
Beden Eğitimi Dersinin Esasları ve Öğretim Programları / 2011 | webkerem | Kitap Tanıtım ve Satış | 0 | 13-11-2011 13:01 |
Liselerde beden egitimi dersinin birer saate bolunmesi | sadık20 | Sohbet ve Tartışma | 1 | 02-03-2009 13:35 |
neden bed.eğt dersinin kılavuz kitabı yok | ahdevefa | İstek Bölümü | 8 | 07-10-2008 19:05 |
yıl sonu zümresi örneği beden eğitimi dersinin gön | alpagon | İstek Bölümü | 2 | 28-06-2007 00:13 |
Reklam Alanı |