![]() |
![]() |
#7 |
Üye
Teşekkürleriniz: 19
8 Mesajına 13 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
Bence ilk olarak beden eğitiminin ve sporun ayrı ayrı tanımından yola çıkılarak ismiyle içeriğininde örtüşmesi gerek.Yani beden eğitimi ayrıdır.Spor ayrıdır.Beden eğitimindeki en önemli amaçlardan bir tanesi sağlıklı yaşamdır.Sporda ise tamamen amaç yarışmaya yöneliktir.Beden eğitiminde kazanmak yada kaybetmek durumları pek önemli değildir.Ama spora baktığımızda olay tamamen kazanmaya odaklıdır.Acizane benim görüşüm ikisinin parelel yürütülmesidir.Amaç sağlıklı bir toplum sahip olmaktır.
Teşekkür ederim. |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
beden, değiştirilsin, dersinin, eğitimi, ismi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Beden Eğitimi dersinin Spor, Kültür ve Sanat dersi olarak değiştirilmesi doğru mu? | webkerem | Anketler | 80 | 30-03-2016 23:09 |
Beden Eğitimi Dersinin Esasları ve Öğretim Programları / 2011 | webkerem | Kitap Tanıtım ve Satış | 0 | 13-11-2011 13:01 |
Liselerde beden egitimi dersinin birer saate bolunmesi | sadık20 | Sohbet ve Tartışma | 1 | 02-03-2009 13:35 |
neden bed.eğt dersinin kılavuz kitabı yok | ahdevefa | İstek Bölümü | 8 | 07-10-2008 19:05 |
yıl sonu zümresi örneği beden eğitimi dersinin gön | alpagon | İstek Bölümü | 2 | 28-06-2007 00:13 |
Reklam Alanı |