![]() |
![]() |
#1 |
Üye
Teşekkürleriniz: 0
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
BM' in beden eğitimi yılı ilan ettiğin yıldan beri kademeli olarak beden eğitimi dersleri 1 saate düşürülmeye başladı. çok ilginç ki müfradatta değişti. farkettiyseniz düzün alıştırması işleyemiyoruz. hazır oyunları oynatıyoruz ki bazı formlar falan bana çok saçma geliyor. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK yeni Türkiye Cumhuriyeti kurulduktan sonra beden eğitimin ne kadar önemli olduğunu sürekli dile getirmiş ve okullarda beden eğitimi dersini 3 saat olarak işlenmesini sağlamıştır. 1- beden eğitimiyle kazanılan disiplin yok ediliyo. 2- sporcu toplumdan git gide uzaklaştırılıyoruz. 3- okul ve dershanede enerji ve stresle dolan öğrenci nasıl rahatlayacak ve enerjisini boşaltacak. 4- diğer bazı derslerin sayısı arterken neden beden eğitimi??? 5- teknoloji ve tasarım dersi neden 2 saat. 6 - bu benim tahminim; bulunduğum yerde ilköğretimde tek beden eğitimi öğretmeni benim, 1 tanede lisede öğretmen var.ilçede 5 ilköğretim 3 lise var. ders saati 1' e indiği için ben 3 okula gitmeye başladım. amaç az öğretmenle çok okulu doldurmak ve açık yok demek mi? ayrıca beni burda 23 nisan tören komutanı ve 19 mayısta teknik komitede görevli ve çalışma gurubuna aldılar doğal olarak.şimdi hem 3 okulun 23 nisanı ve 19 mayıs, bu bayramlarda hakemlik de cabası. biaz amele olduk gibime geliyor. sizlerinde yorumlarını bekliyorum.
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
beden, dersi, düştü, eğitimi, neden, saate |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Lisanslarda neden beden eğitimi öğretmenin adı yok | ilhan9 | Sohbet ve Tartışma | 4 | 28-04-2010 12:58 |
MEB’in Beden Eğitimi Dersini 1 saate düşürme planı gerçekleşti. | webmaster | Eğitim Haberleri | 23 | 24-09-2009 21:01 |
2. kademe beden eğitimi dersleri 2 saate çıkarılsın | hardwrestler27 | İstek Bölümü | 2 | 02-05-2009 17:13 |
RAPORLUYKEN BEDEN DERSİM 1 DÜŞTÜ YARDIM EDİN... | darbe92 | İstek Bölümü | 1 | 16-06-2008 18:32 |
4.5. Sınıflarda Beden Eğitimi 2 Saate Çıkarıldı. | webmaster | Eğitim Haberleri | 6 | 10-06-2007 19:19 |
Reklam Alanı |