![]() |
![]() |
#20 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
SAYIN HOCAM,BEN TRABZONLUYUM.ADIM DA HARUN.MSJINIZI OKUDUM VE ÇOK BEĞENDİM,HENÜZ 2 YILLIK ÖĞRETMENİM,BU İKİ YILDA BENİ, ÇOK SEVDİĞİM BEDEN EĞİTİMİ DERSİNDEN SOĞUTMAYI BAŞARANLARI TEBRİK EDİYORUM.BENİM GİBİ NİCELERİ VARDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.ÜST KADEMELERDE İŞİ BİLMEYEN YA DA BU İŞİN ÖNEMİNİ GÖSTERMELİK OLARAK VURGULAYAN KİŞİLER OLDUĞU SÜRECE BİZ SIKINTI ÇEKMEYE DEVAM EDERİZ.BENİM ASIL ÜZÜLDÜĞÜM ATANMAYI BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZA YAZIK OLUYO.SERS SAATLERİNİN ARTIP KADRO BOŞLUĞU OLUŞACAK YERDE TAM TERSİNİ YAPIYORLAR.ALLAH ONLARA YARDIM EDER İNŞALLAH.ŞÖYLE Bİ PROTESTO YAPSAK VAR YA BEDEN EĞİTİMİ CAMİASI OLARAK, BELKİ SONUÇ ALABİLİRİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BÖYLE Bİ HAREKETLENMEYE KATILMAYA HER ZAMAN HAZIRIM...
ALLAH HEPİMİZE YARDIM EDER İNŞALLAH... |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
beden, dersi, düştü, eğitimi, neden, saate |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Lisanslarda neden beden eğitimi öğretmenin adı yok | ilhan9 | Sohbet ve Tartışma | 4 | 28-04-2010 12:58 |
MEB’in Beden Eğitimi Dersini 1 saate düşürme planı gerçekleşti. | webmaster | Eğitim Haberleri | 23 | 24-09-2009 21:01 |
2. kademe beden eğitimi dersleri 2 saate çıkarılsın | hardwrestler27 | İstek Bölümü | 2 | 02-05-2009 17:13 |
RAPORLUYKEN BEDEN DERSİM 1 DÜŞTÜ YARDIM EDİN... | darbe92 | İstek Bölümü | 1 | 16-06-2008 18:32 |
4.5. Sınıflarda Beden Eğitimi 2 Saate Çıkarıldı. | webmaster | Eğitim Haberleri | 6 | 10-06-2007 19:19 |
Reklam Alanı |