![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
|
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Administrator
Teşekkürleriniz: 603
190 Mesajına 344 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() |
![]()
[QUOTE=toby;57560]Merhaba arkadaşlar ben lisede beden eğitimi öğretmeniyim bayrak töreninde İstiklal Marşını ben yönetirken bir grup daha hızlı söyleyip arşın akışını bozduğu için o grubu durdurdum diğer grup söylemeye devam etti.Böyle birşeye yapma hakkı Beden Eğitimi öğretmeninin var mı? Bana belge olarak gönderebilir misiniz?[/QUOTE]
Hocam törenlerde beden eğitimi öğretmeninin görevi komut vermektir. Mevzuat olarak İstiklal Marşı'nı yönetmek gibi bir zorunluluğunuz yoktur. Bayrak töreni yönetmeliğinden alıntı aşağıdaki gibi: [quote]ç) Törenlerde komutlar, beden eğitimi öğretmeni veya okul yönetimince görevlendirilen öğretmen tarafından verilir. d) İstiklal Marşı'nın ilk iki kıtası, varsa bando ya da usul ve makamına uygun olarak ses kayıt araçlarına kaydedilmiş sözlü/sözsüz müziği eşliğinde müzik öğretmeni veya müzik bilgisi ve yeteneği olan bir öğretmen yönetiminde; bunun mümkün olmadığı durumlarda ise müzik öğretmeni veya müzik bilgisi ve yeteneği olan bir öğretmen yönetiminde törende hazır bulunanlar tarafından yüksek sesle söylenir.[/quote] |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
bayrak, töreni |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
10 Kasım'da yapılacak bayrak töreni | webmaster | Resmi Törenler | 7 | 20-11-2014 16:47 |
29 Ekim Bayrak töreni? | BOLUBEYİ | Resmi Törenler | 4 | 25-10-2011 22:10 |
Bayrak Töreni Uygulamaları (süper) | webmaster | 19 Mayıs Gösterileri | 13 | 26-09-2011 18:47 |
Bayrak Töreni Yönetmeliği (yeni) | webmaster | Resmi Törenler | 18 | 20-10-2009 23:01 |
Seyyar direkli Bayrak ile yapılan bayrak töreni | webmaster | Resmi Törenler | 0 | 03-11-2008 20:35 |
Reklam Alanı |