12-09-2007, 15:48 | #1 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 0
2 Mesajına 5 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
gerek malzeme sıkıntısı çeken, gerekse yardıma ihtiyacı olan öğrencilerimiz için elele olalım... nasıl mı? sitemiz malum süper bir site dostlukların pekiştiği yeni arkadaşların adımı atılan saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde devam eden bi site... öğretmen arkadaşlarımın malzeme talebi oluyor bulunamıyor. cebimizde akrep olmasın damlaya damlaya göl olur. herkesin katılacağı bir hesap açtıralım ve birbirimize kardeş olalım derim ben... ben batmanda çalıştığım dönemde tüm iş yerlerini gezdim para topladım ne için çocuklar için çünkü BEDEN EĞİTİMCİ yılmaz... konu eğitim olunca hep şunu derim İSTEYENİN BİR YÜZÜ, VERMEYENİN İKİ YÜZÜ KARA... asla utanmadım utanmam da çünkü yarının öğretmenlerine, doktorlarına hizmet ediyoruz. ve bizim vicdani yapımız bambaşka.. birebir eğitim içindeyiz fiziken, ruhen.. öğrencimizin durumunu en iyi biz anlarız.. YIRTIK BİR AYAKKABI GİYDİĞİNDE DUYDUĞU EZİKLİĞİ... inanın ağlamamak için zor tuttuğum anlar olmuştur kendimi bu durumlar karşısında... neyse.. topladığım parayla hepsine eşofman, ayakkabı, tozluk aldım ve hediye ettim onlara... geri kalan eşofman takımlarını ise okula bıraktım... istendiği zaman yapılmayacak hiç bir şey yok arkadaşlar... biz ki her imkansızlığı kendisine imkan olarak döndüren en ayrıcalıklı ÖĞRETMENLERİZ.. GELİN BİRBİRİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN KENETLENELİM... HAYDİ ARKADAŞLAR ADIMLARIMIZI SAĞLAM VE SERİ ATALIM... SAYGILARIMLA AYLA(higroma) |
Reklam Alanı |
12-09-2007, 15:57 | #2 |
Girişken Üye
arkadaşlar lütfen yorumlarınızı ekleyin...
12-09-2007, 22:32 | #3 |
Yeni Üye
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
bugün bende böyle bi kampanyanın ilk adımını attım ... o kadar yoksun yaşıyan öğrencilerimiz varki...ve içim acıyor benimde vicdanı olan herkesin içinin acıdığı gibi..ben de bu çocuklar için ne yapabilirimden yola çıkarak ilk adımı attım bugün...bakalım neler olucak ne kadar başarılı olucaz...hocam size katılıyorum...istiyenin bir yüzü vermiyenin 2 yüzü kara...ben çocuklarım için kapılarına dayanıyorum..daha öncesinde çeşitli kampanyalar düzenledik ama küçük çapta...yanlız bu sene farklı olucak.bundan adım gibi eminim biri olmazsa diğeri olmadı diğeri pes etmek yok...sporcuya yakışmaz zaten pes etmek bi yerden sağlam adımlarla başlamak lazım...okul ve yardım yapabilecek kişileri buluşturmak lazım...ve bunu yapabiliriz...ne kadarını başarabilirsek artık ilginize...
|
12-09-2007, 22:39 | #4 |
Girişken Üye
4 Mesajına 5 teşekkür edildi.
başarılar arkadaşlar hepinize herşey gönlünüzce olsun
|
13-09-2007, 01:33 | #5 |
Moderator
8 Mesajına 9 teşekkür edildi.
ayla hocam süpersiniz... umarım bu çağrınıza kulak verilir...))
14-09-2007, 14:39 | #6 |
Yeni Üye
HESAP NUMARASINI VERİN HOCAM
CANIMDAN COK SEVDİĞİM BİRİNE SÖZÜM VARDI BÜTÜN BORCLARIONI KAPATACAKTIM AMA KISMET BURASI DAHA HAYIRLI SANIRIM ONA SORSAM ODA BURAYA VERMEMİ SÖYLERDİ SİZ HESAP NUMARASINI VERİNDE YATIRALIM .....
14-09-2007, 20:08 | #7 |
Girişken Üye
herşey planlanlansın hesap vereceğim kutsal. ama sözler kutsaldır.
15-09-2007, 00:29 | #8 |
Administrators
Tecrübe Puanı: 10 |
sayın ayla hocam bu site kuruldugundan beri verdiginiz destekler ve actıgınız konular süper ben daha ögretmen olamadım ama sizleri görünce içim kıpır kıpır oluyor insanlık adına birşeyler yapmanın zevkine varmak cok güzel bir duygu tebrikler hocam .herkes herhangi bir şekildede olsa taşın altına elini koymalı ...
|
15-09-2007, 00:45 | #9 |
Girişken Üye
vicdani boyutu çok yüksek bir mesleğimiz var hocam. tabi vicdan her ne kadar doğrusu tek olsada kişilerde göreceli oluyor. çocuklara maddi manevi destek kadar onları sevindirmek kadar haz veren başka bir gurur yok bence. tabi söylediğimizle kalmamak için herkesin desteği lazım
17-09-2007, 14:33 | #10 |
Administrators
Tecrübe Puanı: 10 |
hocam sizler öncü olacaksanız bizlerde destek verecegiz bu gururu ve güzelliği birlikte paylasalım saygılarımla hocam
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
baŞliĞi, etkİleyİcİ, gÖrÜn, mutlaka, okuyun |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|