![]() |
![]() |
#11 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
beden eğitimi öğretmeni kurumlar arası tüm turnuvaları yürütmekle yükümlüdür diye yazmadıgına göre bu bizim işimiz değildir.Ayrıyeten mevzuatta beden e.öğr.leri kurumlar arası maçları yönetmekle yükümlü değildir diye yazmaz.Yani maçlara gitme zorunlulugunuz yoktur.Size sormadan bir ücret vermeden zorunlu tutmaları çok hayasızca.Dediğiniz olay bizimde başımıza geldi zamanında rica ettiler voleybol maçlarını yönetmeye gittim sonradan teşekkür gönderdiler.Bu konuda eger bir sendikaya üye iseniz sendika sorumlusu ile görüşmenizi tavsiye ederim gerekirse size avukat bile tutarlar. |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#12 |
Üye
![]() irfan hocam estağfurullah.Siz kusura bakmayın asıl. Bu mesele her sene olduğu gibi bu senede bir kaç gün önce yine lanse etti onun için biraz kızdım ve meseleyi buraya taşımak istedim.Mesajlarımda söylediğim gibi bu mesele sadece benim değil bütün arkadaşların meselesidir. Evet hepimiz görevlerimizi biliyoruz fakat ilçelerde biliyorsunuzki kaymakamlar paşa gibidir. Çok fazla ters olduğunda ne huzurun kalıyor nede isteğin.Onun için şimdiye kadar hep eyvallah dedik.Ama daha katı bizi daha koruyan yönetmelikler çıkarılırsa herşey daha iyi olur diye düşünüyorum. Birde normalde turnuvalarda lisanssız oyuncuların oynaması yasaktır. Eğer il hakemliği yapıyorsak il hakem kurulundan izin almadan maç yönetemeyiz. Bunlar olmasına rğamen söylememize rağmen gayri resmi sırf kaymakamın yetkisi var diye yapılıyor. Yapılacak tek şey bu konunun bir şekilde bakanlığa aktarılması. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Yeni Üye
![]()
hocam size hak veriyyorum.olması gerekenle olan çok farklı çogu zaman Yönetenler,yönetilenlerden daha az ve bilgi ve tecrübeye sahipse işimiz allaha kalmış.Ama dedigim gibi sendikaya baş vurmayı deneyin hakkımızı korumakla görevliler.Burda bir telefonla gelip yardımcı oluyorlar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Üye
![]() haklısın irfan hocam küçük yerlerin pisliği çok oluyor. Burda ne idareci işi biliyor nede öğretmen camiası kendi hakkını savunabiliyor.Hep ahbap çavuş ilişkisi ile yürüyor işler. Şimdilik yapacak bişey yok hocam zorunlu hizmetimizi tamamlar tamamlamaz zaten beni kimse tutamaz buralarda ![]() İlginden dolayı teşekkür ederim hocam. İlgilenmeyen arkadaşlarında canı sağolsun herhalde onların bu olaydan bir rahatsızlığı yok demekki işte hocam beden eğitimci arkadaşlarda birliktelik olmadığı için bunlar başımıza geliyor. İlköğretimde ders saatleri düşüyor ses yok egzersizler elden gidiyor ses yok yakında mesleği elimizden alırlar herhalde o zaman herkes bağırmaya başlar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Üye
![]()
kurumlar arası turnuvalarda beden egitimi ögretmenlerinin görevi yoktur.turnuvayı düzenleyenler hakemi bulmak zorunda veya gönüllü biriside hakemlik yapabilir.Eger beden egitimi ögretmeni ve bir baska branstaki ögretmen ilçeye içte ve dısarıda spor konusunda kullanılmak üzere görevlendirmisse ilçedeki okullar arası veya kurumlar arası turnuvalarda görevli sayılır.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
başımızın, belası, ilçe, turnuvaları |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ilçe zümresi yok mu | saricibi | Yıl Sonu Beden Eğitimi Zümre Toplantısı | 8 | 28-05-2011 00:09 |
ilçe meb görvlendirme | millisporcu2 | İstek Bölümü | 0 | 31-10-2010 19:38 |
masa tenisi turnuvaları yaş grupları | ozlay | İstek Bölümü | 2 | 18-10-2010 20:01 |
futbol turnuvaları | son tomaçino | Sohbet ve Tartışma | 1 | 23-04-2009 20:49 |
ilçe 1.si çaldıran futbol | Okul Resimleri | 0 | 02-11-2008 02:40 |
Reklam Alanı |