![]() |
|
![]() |
#1 |
Üye
Teşekkürleriniz: 2
3 Mesajına 4 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
ARKADAŞLAR BANDO TAKIMINI ÇALIŞTIRMAK MÜZİK ÖĞRETMENİNİN GÖREVİDİR.ZATEN BU EĞİTİMİ ALIYORLAR,BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ SEYREDER KISMINA CEVAP,ZATEN GÖREVİMİZ OLMAYAN BİRSÜRÜ ANGARYA VARKEN BİRDE BANDOYU SAHİPLENMEYİN BEN ŞU AN ÇALIŞTIRMIYORUM ÇALIŞTIRACAKSIN MÜZİK ÖĞRETMENİMİZ YOK DEDİLER YÖNETMELİK İSTEDİM KENDİLERİNDEN GETİREMEDİLER.BÖYLE BİR SORUMLULUĞUMUZ YOK AKSİNİ İDDEA EDENLER YÖNETMELİKLE KONUŞSUN BEN BANDO ÇALIŞTIRMAYI BİLİYORUM ANCAK EK DERSE GELİNCE MÜZİK DERSİNİ KİME VERİYORLARSA O YAPCAK DERSE GİREN İŞİDE YAPAR.Kİ ONA DERS VERİLMİŞ.BIRAKIN YA BİZİ EK DERSE GELİNCE GÖREVLİ İZİNLİ OLUYOSUNUZ DİYE MADUR EDENLERİ SİZDE İŞİNİZ OLMAYAN ŞEYLERİ YAPMAKLA ÖDÜLLENDİRMEYİNKİ ANLASINLAR . |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
bando, çalıştırma, görevi, kimin |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bando çalıştırmak kimin görevi | mahir20 | Sohbet ve Tartışma | 2 | 03-10-2011 20:46 |
egzersiz kimin hakkı? | escape07 | Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Sorunları ve Soru Cevap Bölümü | 4 | 25-09-2011 19:52 |
bando | FRC008 | Sunular ve Slaytlar | 15 | 04-03-2010 19:46 |
bu ülke kimin?? | ^lavinia^ | Sohbet ve Tartışma | 3 | 22-06-2008 20:06 |
!!!! BANDO MAJÖR İŞARETLERİ VE BANDO MELODİLERİ | lifeover | İstek Bölümü | 0 | 25-01-2008 20:49 |
Reklam Alanı |