13-05-2009, 23:04 | #1 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 7
16 Mesajına 19 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
=part_3_1> =title>Bakan Çubukçu'dan Özel Yemek =part_3_2> =part_3_2_1> =part_3_3>Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, eğitimin Meclis’teki kanadı olan Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu üyelerine bir yemek veriyor. Çubukçu, yemekte komisyon üyeleriyle eğitime ilişkin bilgi alışverişinde bulunacak. Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, eğitimin Meclis'teki kanadı olan Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu üyelerine bir yemek veriyor. Çubukçu, yemekte komisyon üyelerinden eğitime ilişkin bilgi alışverişinde bulunacak. Milli Eğitim Bakanlığı'na getirilen Nimet Çubukçu, göreve gelmesinin ardından eğitimin sorunları ve ihtiyaçlarına yönelik bilgi edinmek üzere çalışmalarına başladı. İlk olarak genel müdür ve idari kadrolardan bakanlığın işleyişi ve personel durumuna ilişkin bilgi alan Çubukçu, bugün ise TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu üyelerine bir yemek veriyor. Çubukçu, Başkent Öğretmenevi'nde bugün saat 19.30'da vereceği yemekte komisyon üyelerinden eğitimin sorunlarına ve ihtiyaçlarına yönelik bilgi alışverişinde bulunacak. Yemek, basına kapalı olarak yapılacak. Komisyon'da bulunan 25 üyeden bazı milletvekillerinin de sorularıyla Çubukçu'yu “terleteceği” ifade ediliyor. Bakan Çubukçu'nun göreve gelmesinin ardından Çubukçu'ya mektup yazarak sorunlara ilişkin bilgi veren ve 657 Sayılı Kanun'un 76. maddesine göre yapılan atamaların da iptalini isteyen CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin bu isteğini yinelemesi bekleniyor. Çubukçu, söz konusu atamalarla ilgili olarak “atamaların yönetmeliğe uygun” olduğu yönünde açıklamada bulunmuş ve atamaları iptal etmeyeceğinin sinyalini vermişti var tmp; tmp = document.getElementById("news_content").getElement sByTagName("a"); for(i=0; i<tmp.length; i++ tmp[i].target = "_blank";
14-05-2009, 00:16 | #2 |
Guest
|
mersi..
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
bakan, ÇubukÇu'dan, yemek, özel |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|