08-08-2009, 13:53 | #21 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
tff'nin yeni antrenör lisans sistemine göre güncelleme kurslarına girilmekte ve istenen belgeler arasında tff b belgesi de vardır.Çevremden 1-2 kişiden duyduğuma göreartık besyo futbol ant. bölümünden mezun olanlara denklik işlemleri yapılmayıp direkt tff'nin uefa kurslarına girilmesi durumu var. Bu konuda bilgisi olan varsa açık bir şekilde aydınlatabilir mi? Eğer durum benim anlattığım gibiyse bununla ilgili resmi bir dayanak ya da yönlendirebilir misiniz? Benyeni mezun oldum benim gibi yeni mezunlara ve mezun olacaklar için bilgilendirilmesi açısından önemli katkıda bulunmuş oluruz |
Reklam Alanı |
08-08-2009, 14:01 | #22 |
Yeni Üye
okul futbol takımını çalıştırmak için d lisansı yeterli mi acaba.birde istenen ilk yardım sertifikası standartmı yoksa tmel eğitim mi olacak.ayrıca sadece sağlık bakanlığı yada bir dernekten(adını hatırlamıyorum) alınması gerektiği söyleniyor.Kızılay buna dahil mi bilmiyorum |
08-08-2009, 14:02 | #23 |
Yeni Üye
okul futbol takımını çalıştırmak için d lisansı yeterli mi acaba.birde istenen ilk yardım sertifikası standartmı yoksa tmel eğitim mi olacak.ayrıca sadece sağlık bakanlığı yada bir dernekten(adını hatırlamıyorum) alınması gerektiği söyleniyor.Kızılay buna dahil mi bilmiyorum.bilgisayar öğretmeniyim.amatör futbol lisansım var |
09-08-2009, 12:29 | #24 |
Yeni Üye
arkadaşlar bu sorum çok önemli!!!!!
tff'nin yeni antrenör lisans sistemine göre güncelleme kurslarına girilmekte ve istenen belgeler arasında tff b belgesi de vardır.Çevremden 1-2 kişiden duyduğuma göreartık besyo futbol ant. bölümünden mezun olanlara denklik işlemleri yapılmayıp direkt tff'nin uefa kurslarına girilmesi durumu var. Bu konuda bilgisi olan varsa açık bir şekilde aydınlatabilir mi? Eğer durum benim anlattığım gibiyse bununla ilgili resmi bir dayanak ya da yönlendirebilir misiniz? Benyeni mezun oldum benim gibi yeni mezunlara ve mezun olacaklar için bilgilendirilmesi açısından önemli katkıda bulunmuş oluruz |
11-09-2009, 14:12 | #25 |
Yeni Üye
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
s.a arkadaşlar adım ayhan istanbul harmantepe ik.okuluna eş durumundan yeni atandım daha önce konya görev yapıyordum 2003 aksaray besy mezunuyum uzmanlık alanım futbol amatör olarak da futbol oynamktaydım geçen seneye kadar .alanımla ilgili amatör kluplerin alt yaılarında çalışmak istiyorum bilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim 0505 2653746 |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
akademiliği, antrenorleri, antrenörlük, baŞvurulari, kurs |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|