![]() |
arkadaşlar iyi çalışmalar dilerim hepinize
futbol antrenörlük kurs başvurularıbaşladı lütfen futbol antrenörlük kursu başvurularını bulamadım diyen arkadaşlarınıza da bu linki gönderiniz selam ve saygılar AZİZ AKGÜN BED. EĞT. ÖĞRT. İSTANBUL FUTBOLİL KOORDİNATÖRÜ 05054126538-<WBR>5323321128 http://www.tff.<WBR>org/Default.<WBR>aspx?pageID=<WBR>875 aziz hocamıza teşekkürlerimi sunarım. |
hocam peki antrenörlük için kaç yıl futbol oynama şartı var veya beden eğitimi öğretmenlerine ayrıcalık varmı sanırsam beş yıl şartı aranıyor benimki dört yıl ayrıca acil tıp uzmanlığı sertifikası isteniyor bunu nerden alacağız bu konularda bilgilendirirseniz sevinirim.
|
hocam peki antrenörlük için kaç yıl futbol oynama şartı var veya beden eğitimi öğretmenlerine ayrıcalık varmı sanırsam beş yıl şartı aranıyor benimki dört yıl ayrıca acil tıp uzmanlığı sertifikası isteniyor bunu nerden alacağız bu konularda bilgilendirirseniz sevinirim.
|
oynama şartı 5 yıl ama bu besyo mezunlarından istenmiyor. Temel ilkyardım eğitimini kızılay veriyor. Bir çok ilde şubesi var ayrıca özel kurumlarda veriyor. fiyatı 200 artı kdv yani 236 tl
|
umarım katılanlar olur.
|
Arkadaşlar başvuruda BSYO mezunumusunuz diyebir seçenek var, acaba eğitim fakültesi mezunu da aynı statüdemi (geçerlimi). Örneğin ben Beden Eğitimi Öğretmenliği mezunuyum branşım : Futbol. Yardımcı Branşım İlk. Yard. Masaj. Başvurmayı düşünüyorum bilgilendirirseniz sevinirim. teşekkürler. |
arkadaşlar selamlar ben antrenörlükten mezun olucam bu sistem çok adaletsiz bence. Bizler formasyon almıyor iken bizlerle aynı diplomaya sahip olunması sizce adaletsizlik değl mi
|
e lisansını alırsak nerde çalışabiliyoruz arkadaşlar.okul takımı çalıştırabilirmiyiz bu lisansla.egzersiz alabilirmiyiz yani?aydınlatırsanız çok sevinirim.
|
merhaba arkadaşım,
eğitim fakülteleride bu statüye giriyor |
faykut arkadaşım ben tam anlayamadım.e lisansı alırsam okul takımı çalıştırabilirmiyim egzersiz alabilirmiyim.aydınlatırsan sevinirim.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:22. |