Beden Eğitimi ve Spor Portalı  

Go Back   Beden Eğitimi ve Spor Portalı > Genel Bölüm > Duyurular

Duyurular Sitemizle ilgili tüm duyurular burada.

beden eğitimi
beden eğitimi
Sitemize hoş geldiniz. Konuları beğenmeyi unutmayalım.

Seçenekler Stil
Alt 04-10-2012, 15:39   #51
irfanbozkurt
Yeni Üye

irfanbozkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürleriniz: 2
6 Mesajına 10 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0
irfanbozkurt is on a distinguished road

Reklam Alanı
klavyeyi hızlı kullanınca kelime hatası oluyor sen bayağı hazmedemez olmuşsun adana ya gel de şalgam içirelim.hazmetmeyi kolaylaştırır.bize imla öğretenler siz ünv sınavından barajı kaç yılda geçtiniz keban barajını değil ha sınav barajını
irfanbozkurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Reklam Alanı
Alt 04-10-2012, 16:23   #52
irfanbozkurt
Yeni Üye

Alıntı:
Adem Tırpancı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"Antrenör" kelimesinin nasıl yazıldığını bile bilmeyen "antrönör"lerin yetiştirdiği kalecilerin vay haline!
ben sana bir de çok güzel cavap yazardım ama anlayacak kapasiten yok gibi.ben yeteneği ile girenlere saygı duyuyorum diye başta söyledim.demekki sen torpille girmişsin.burda bakacağım kaç kişi ben hiç torpil araştırmadım gerçekten hakkımla girdim diyecek benim görev yaptığım ilçede 14 arkadaştan 2 kişi söyledi bunu.sizler sınıftan geçenleri boş verin eğer okulunuzda sınıftan geçen var sa onlara hiç yardımcı olmayın.görevinizi yapın onlarda başarısız olursa söyleyecek sözleri kalmaz.adresini ver sana havuçlu şalgam göndereceğim söz hazmetmek kolay olsun diye.adem tırpancı diye tff bilgi bankasına girdim 2 kişi çıktı biri 1 defa 1995 de lisans çıkarmış 1973 doğumlu diğeride 2005 te çıkarmış 1989 doğumlu 2 side o sen değilsindir.çünkü 1 yıl oynamışlar başka oynamamışlar.demekki futbol yeteneğin yok başka alanın var sa söyle.
Alt 04-10-2012, 20:14   #53
yaman20
Üye

yaman20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürleriniz: 1
6 Mesajına 9 teşekkür edildi.
yaman20

Bugün ist arakdaşım idare mah. başvuru için gitmiş.Mürecatta 60 tl harç yatırmış.Ordaki artık zabıt katibimi bilmiyorum,hocam bu davalar çoğunlukla siyasi olu sonra bu dava bölge idare mah,sonrada danıştaya gider en az 2 yıl sürer olumsuz olursa baya maddi yük olur size deyince 60 tl yi yakıp ek dilekçe yazmışlar..Ayrıca
Başlığın giriş sayfasındaki dilekçedEki eksiklikler;

1-Dilekçe hukuk diline sahip değildir.

2-Dava konusu olan, yanlana geçen öğretmenler sözkonusu olan branşlarda eğitim almış ve bu derslerden başarı ile geçmişler.Ayrıca öğretmenlik formasyonlarının olmadığını idda etmek tamamen yanlıştır.

3-Gerek iliçi ce gerekse ildışı atamalarda hizmet puanı üstünlüğü esas olunup, bu puanlara sahip olabilmek her öğretmenin hakkıdır.Dileyen doğuya tayin isteyip bu puanları toplayabilir.MEB nın doğuya tayin isteyEn öğretmenlere kolaylık sağladığı ortada iken, memlektin doğu yada batısından dolaylı ayrım yapmak davada sözkonusu olamaz.Bu anayasaya aykırıdır.

4-Özel yetenek dallarında alan derslEri alan öğretmenler yanAlanına atanmıştır.

5-Hak gaspı yoktur.Öğrenim görmüş olunan yanDallarda atama yapılmıştır.

6-MEB atama takvimi dışında atama yapamaz diye bağlayıcı bir yasa yoktur.Bu durum bakanlığın tasarrufundadır.

ÖNSAYFADAKİ DİLEKÇE MEVCUT DAVA DİLEKÇESİNDEN KOPYALA YAPIŞTIRE YOLU İLE HAZIRLANMIŞ VE HUKUK DİLİ İLE DEĞİL ACEMİCE HAZIRLANMIŞTIR.HİÇ BİR AVUKAT BÖYLE DİLEKÇE YAZMAZ.BAŞLIK BİR SERZENİŞTEN İBARETTİR.

Konu yaman20 tarafından (04-10-2012 Saat 21:11 ) değiştirilmiştir.
yaman20 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-10-2012, 02:51   #54
burak31
Yeni Üye

burak31 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
burak31
Talking

Alıntı:
ozge44 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
burak31 komiksin güldüm sana cidden bukadar cahilinide görmediydim.hiç bir bilgin olmadığı için bizim bildiğimiz şeylerin ne olduğundan haberin bile yok)komik şey o minik çocukların gibi olmuşsun yıllardır zaten hep bakarım sınıfçılarda bi ego bi ego,acaip bi dedikodu kazanı aaaa bide kim kimden önce okumaya geçirmiş sınıfı böle aptalca yarışlarınız var kendi aranızda.işte aynen o zavallı zihniyetinle şuan buradasın ne yazıkki.üzülüyorum senin eğitim vereceğin öğrencilere üzülüyorum senin gibi egoist kompleksli insanlrın yetiştirecegi nesle.kendini aşamamişin ki bu yaşa kadar bu olayın yanlışlığinı dogrulugunu kabul edesin.sen top verme tamam mı canım sen uzun atlama atlat,sen teknik basketbol öğret,sen ilk yardım yapmayı öğret(yara bandı yapiştırırsın sadece eminim)sen korfbollu tanıt aaa pardon böle bir çok spor branşina sen bizden daha hakimsindir zaten pardon bizde tw açıp senin yaptığin gibi futbol izleyelim(!)çokkkk gülüyorum sizee ve siz rezil oldukça o öğrencilerin içinde daha çok güleceğim))ii akşamlar
ben de sana ve yazdıklarına güldüm, hem sadece gülmedim kahkaha attım!! vay be kıskanıyormuşuz da haberimiz yokmuş! hadi ordan!!! sporcu(!)sun rekabet ruhundan haberin yok! rekabet olmadan başarı olmaz!! kulağına küpe olsun hayatın her alanında rekabet şarttır.
bizlerin rekabeti kıskançlıktan değil başarıya ulaşmak içindir.

iki kör yaprak dolması yiyorlarmış
bir diğerine; ''tek tek ye!!!'' diye çıkışmış
öteki; ''sen nerden biliyorsun benim iki iki yediğimi?'' demiş
birincisi; ''ben çift çift yiyorum da'' demiş...

sizinki de aynı hesap
sizlerin kompleksi olmuş olacak ki herkesi de kendiniz gibi biliyorsunuz!!!
sizin bugüne kadar yaptığınız öğretmenliği ben yattığım yerden yaparım.

''alın topu oynayın'' demiyeninize rastlamadım!!

çocukluğa bakın ya ''korfbollu tanıt ta görelim'' diyor. yapma ya!!! hem benim babam senin babanı döver!!'' diyen minik öğrencilerimi hatırlattın!!! ne bu şimdi benim beden eğitimi bilgimi mi ölçmüş olacaksın! güreşte Türkiye derecesi yapmışım, yemişim ''korfbollu'' (eminim bu kelimenin yazılışını da internetten bulup yazmışsınıdır :d komik şey!!!

-----------------------------------------------------
irfanbozkurt
duruduğunuz hata arkadaşlar hemen mahkemeye verin..sizin o besyo mezunu arkadaşlarınız geçen yıl ilçede futbol turnuvası düzenleyemedi.hakemlik yapacak bir ehliyeti olan çıkmadı.beden eğitimi yeterlilikte şuraya yazan arkadaşlara sesleniyorum.kaç taneniz sınava girerken hiç torpil bulmaya çalışmadı.gerçekten yeteneği ile girene saygı duyuyorum.ama şunu da iddaa ediyorum 99 yılından önce mezun olanalrın bir çoğu torpille kazandı.sizler bunu benden daha iyi biliyorsunuz.99 sonrasını fazla bilmediğim için ya da ilgi alanımdan çıktığı için torpil olup olmadığını bilmiyorum.bizlerin yeteneğini sorgulayan arkadaşlar işte size yeteneğim.lisanslı futbol hakemiyim.2 yıllık spor yöneticiliği mezunuyum.ayrıca kaleci antrönörlüğü belgem var ve 1993 ten beri lisanslı kaleciyim.besyoya gelince torpilim olmadığı için niğde ünv giremedim.torpilli arkadaşlarınız sayesinde.ben 15 yıllık öğretmenim sizlerin derdi puan nedeniyle atamanız yapılamayacağı korkusu.sınıf öğr geçenler sizlerin çoğundan bu işi iyi yapacaklardır.hangi taş büyükse gidin kafanızı ona vurun.sizler gerçekten dürüstseniz kaç taneniz torpil aramadan sınava girdi kazand lütfen onu yazın.tekrar söylüyorum gerçekten yeteneği ile kazananlara saygım sonsuzdur.
----------------------------------------
hay dilinize sağlık hocam. duygularıma tercuman olmuşsunuz
aynı cümleyi yukarıda cevap verdiğim şahsa ve hazımsız arkadaşlara tekrar etmekte fayda görüyorum;
hangi taş büyükse ona başınızı vurun!!!
burak31 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-10-2012, 16:05   #55
tly
Yeni Üye

tly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tly is on a distinguished road

Arkadaaşlar ben bu bölüme torpille girmeyen 25 yıllık bir beden eğitimi öğretmeniyim.Sınıf öğretmenlerinin yan alan adı altında braşa geçmelerine karşıyım.Ama lütfen hepiniz haddinizi bilerek seviyeli tartışırsanız iyi olur.Bizler nasıl ders işleyeceğimizi ve derslerde ne yapacağımızı sınıfcılardan öğrenmeyeceğiz ama onlar daha 2 günde egzersiz dahil bir çok konuda neyi ne kadar bildiklerini ortaya koydular ve sormaya başladılar.Cevap gayet basit ben kendi ilçemde bu arkadaşlara önümüzdeki günlerde yapılacak törenlerde görev verdirerek o engin tecrübelerinden tüm protokolün faydalanmasını sağlayacağım.Tüm tören vb.onlara göre gereksiz işleri onların almasını sağlayarak bu dersin velilere şirin gözükmek adına atılan çeşitli taklalardan ibaret olmadığını anlamalarına yardımcı olacağım.
Ama bu sorunun bizlerin değil bu arkadaşların hakları olmadığı halde branşlara geçişine izin veren iş bilmez yöneticiler başının altından çıktığını unutmayalım.
tly isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-10-2012, 18:19   #56
burak31
Yeni Üye

burak31 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak31

Alıntı:
tly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaaşlar ben bu bölüme torpille girmeyen 25 yıllık bir beden eğitimi öğretmeniyim.Sınıf öğretmenlerinin yan alan adı altında braşa geçmelerine karşıyım.Ama lütfen hepiniz haddinizi bilerek seviyeli tartışırsanız iyi olur.Bizler nasıl ders işleyeceğimizi ve derslerde ne yapacağımızı sınıfcılardan öğrenmeyeceğiz ama onlar daha 2 günde egzersiz dahil bir çok konuda neyi ne kadar bildiklerini ortaya koydular ve sormaya başladılar.Cevap gayet basit ben kendi ilçemde bu arkadaşlara önümüzdeki günlerde yapılacak törenlerde görev verdirerek o engin tecrübelerinden tüm protokolün faydalanmasını sağlayacağım.Tüm tören vb.onlara göre gereksiz işleri onların almasını sağlayarak bu dersin velilere şirin gözükmek adına atılan çeşitli taklalardan ibaret olmadığını anlamalarına yardımcı olacağım.
Ama bu sorunun bizlerin değil bu arkadaşların hakları olmadığı halde branşlara geçişine izin veren iş bilmez yöneticiler başının altından çıktığını unutmayalım.
işte bir kişi daha!!!
yahu kardeşim siz/sizler yaptığınız işi na kadar büyütüyorsunuz ve ulaşılmaz ve yapılmaz olarak görüyorsunuz?

ne yapıyorsunuz kardeşim, 12 saatlik beyin ameliyatı mı yapıyorsunuz? yoksa uzay mekiği mi?

rahat!!
hazırol!!!
demeyi ne kadar büyüttünüz gözünüzde!!!
ya da ''alın topu oynayın çocuklar'' demeyi!!!

size danışan o sınıfçılara asla ve asla ne bir bilgi ne de bir tüyo verin!!! sizden plan, taktik vs. vs. isteyen namerttir!!!! siz de yol gösterirseniz!!!!

''protokolde rezil olacak''mışız!!! hadi ya!!! tühhhh şimdi çok üzüldüm.

kardeşim elimin altında internet denen bir alet var! sizden bilgi alıp sizin egonuzu tatmin edeceğime, internette protokol kuralları da var, taktik te var, plan da var var oğlu var!!!

siz hiç kendinizi yormayın, hodri meydan. verin görevleri!!

sizden iyi yapmazsam namertim!!!
burak31 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2012, 10:12   #57
avangio
Yeni Üye

avangio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

avangio is on a distinguished road

benim ilçemde 160 kilo yolda yürümekte zorlanan sınıf öğretmeni beden eğitimine geçiş yaptı, bel fıtığı ameliyatı geçirip ayakta duraması sıkıntılı sınıf öğretmeni geçiş yaptı daha bir çok örnekleri mevcut, bizler beden eğitimi öğretmeni olabilmek için yıllarca mücadele ettik ve işimizi layıkıyla yapıyoruz sizler vicdanlarınıza yarın nasıl cevap vereceksiniz ne kadarınız yeterli bunu zaman göstrecek hep birlikte göreceğiz.
avangio isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2012, 22:22   #58
uzaklarda25
Yeni Üye

uzaklarda25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uzaklarda25 is on a distinguished road

bu iş çok can sıkıcı. mektepli alaylı meselesi gibi. ama gerçek şu ki sayın sınıfçı ve yan alanı beden eğitimi olan arkadaşlar ben sizleri anlıyorum kabullenmiyorum kabulenmeyeceğim...
uzaklarda25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-10-2012, 00:21   #59
tly
Yeni Üye

tly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tly is on a distinguished road

Ben seviyeden bahsederek konuya başladım ve sizin gibilere yazmadım.zaten haddinizi bilseniz işinizi iyi yapabilseydiniz kendinizi yamayacak bir alan aramak zorunda kalmazdınız.Biz kendi branşımızı öğrenerek ve sizler gibi yan alan ihtiyacı duymadan tek branş da ama tam alan mezunu olduk.
Önce halinize bakın zaten bu mantıkla siz ancak internet öğretmeni olabilirsiniz.)
tly isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-10-2012, 17:21   #60
irfanbozkurt
Yeni Üye

Alıntı:
tly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben seviyeden bahsederek konuya başladım ve sizin gibilere yazmadım.zaten haddinizi bilseniz işinizi iyi yapabilseydiniz kendinizi yamayacak bir alan aramak zorunda kalmazdınız.Biz kendi branşımızı öğrenerek ve sizler gibi yan alan ihtiyacı duymadan tek branş da ama tam alan mezunu olduk.
Önce halinize bakın zaten bu mantıkla siz ancak internet öğretmeni olabilirsiniz.)
besyo ya girebilmek için kaç tane milletvekili ve ya siyasetçi kapısı çaldın kaç takla attın onu da dürüstçe yazarmısın

Popüler Sitelerde Paylaş

Etiketler
alan, değişikliğini, mahkemeye, mahkemeye veriyoruz, veriyoruz

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)