![]() |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Ama bu sorunun bizlerin değil bu arkadaşların hakları olmadığı halde branşlara geçişine izin veren iş bilmez yöneticiler başının altından çıktığını unutmayalım. |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 | |
Yeni Üye
![]() Alıntı:
yahu kardeşim siz/sizler yaptığınız işi na kadar büyütüyorsunuz ve ulaşılmaz ve yapılmaz olarak görüyorsunuz? ne yapıyorsunuz kardeşim, 12 saatlik beyin ameliyatı mı yapıyorsunuz? yoksa uzay mekiği mi? rahat!! hazırol!!! demeyi ne kadar büyüttünüz gözünüzde!!! ya da ''alın topu oynayın çocuklar'' demeyi!!! size danışan o sınıfçılara asla ve asla ne bir bilgi ne de bir tüyo verin!!! sizden plan, taktik vs. vs. isteyen namerttir!!!! siz de yol gösterirseniz!!!! ''protokolde rezil olacak''mışız!!! hadi ya!!! tühhhh şimdi çok üzüldüm. kardeşim elimin altında internet denen bir alet var! sizden bilgi alıp sizin egonuzu tatmin edeceğime, internette protokol kuralları da var, taktik te var, plan da var var oğlu var!!! siz hiç kendinizi yormayın, hodri meydan. verin görevleri!! sizden iyi yapmazsam namertim!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]()
Ben seviyeden bahsederek konuya başladım ve sizin gibilere yazmadım.zaten haddinizi bilseniz işinizi iyi yapabilseydiniz kendinizi yamayacak bir alan aramak zorunda kalmazdınız.Biz kendi branşımızı öğrenerek ve sizler gibi yan alan ihtiyacı duymadan tek branş da ama tam alan mezunu olduk.
Önce halinize bakın zaten bu mantıkla siz ancak internet öğretmeni olabilirsiniz. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 2
6 Mesajına 10 teşekkür edildi.
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
![]()
Ben Türkiyede bu bölümler az iken bileğimin hakkıyla tekrar adiyorum dayım amcam olmadan hakkımla bu bölüme girdim ve şu an bulunduğum konum bunun ispatı taklayı sizin gibi haddini ve lafını bilmeyenler atar arkadaşım.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
alan, değişikliğini, mahkemeye, mahkemeye veriyoruz, veriyoruz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
alan değişikliği | yusufefe | Sohbet ve Tartışma | 7 | 21-10-2013 18:13 |
Şifre değişikliğini yapamayanlara duyurulur | dejavu2009 | Sohbet ve Tartışma | 3 | 21-12-2010 09:56 |
Öğretmen çocuklarına 'yüzde 15 kontenjan hakkı mahkemeye taşınıyor | binali | Eğitim Haberleri | 0 | 16-10-2009 17:41 |
2008 Alan Değişikliği | webmaster | Eğitim Haberleri | 0 | 23-06-2008 12:38 |
ALAN SAVUNMASI | clooney | Basketbol | 1 | 22-04-2008 19:01 |
Reklam Alanı |