05-01-2008, 16:56 | #1 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
Atatürk İlköğretim Okulu ile Canip Baysal İlökğretim Okulu futbol takımları, turnuva kapsamında Karaçayır Mahallesi'ndeki sentetik sahada karşılaştı. Şort ve formalarını giyen çocuklar, önce karla kaplı sahada ısınma hareketleri yaptı. Sadece sahadaki çizgilerin olduğu bölümlerdeki karın temizlenmesiyle karşılaşma başladı. Çocuklar, 7 santimetre kalınlığında karın üzerinde, eksi 5 derece soğuk havada titreyerek futbol oynadı. Karda sürekli kayan ve ayakta durmakta güçlük çeken çocuklar, soğuk hava nedeniyle de zor anlar yaşadı. Karşılaşma durduğu zamanlarda üşüyen çocuklar, yere çöküp, üşüyen ellerini dizleriyle göğüsleri arasına alarak ısıtmaya çalıştı. Bazıları da ellerini formalarının içine sokarak maça devam etti. “ÜŞÜYORUZ DEMEYİN” Soğuk havaya rağmen karşılaşmayı izleyen az sayıdaki öğrenci de, tribünlerin alt kısmında ateş yakarak ısınmaya çalıştı. Yedek kulübesinde oturan futbolcular da soğuk hava nedeniyle zor anlar yaşadı. Üşüyen çocuklar, bacaklarını eşofmanlarıyla örterek sağuktan korunmaya çalıştı. Atatürk İlköğretim Okulu beden eğitimi öğretmeninin, DHA kamerasının yedek kulübesindeki çocukları çektiğini görünce, 'Üşüyoruz demeyin' diyerek öğrencilerini uyarması dikkat çekti. İlk yarı bittiğinde koşarak soyunma odasına giden öğrenciler, “Hava çok soğuk, oynayamıyoruz kayıyoruz sürekli” diye dert yandı. Daha sonra devam edem maçta Atatürk İlköğretim Okulu, Canip Baysal İlköğretim Okulu'nu 4-0 yendi.
05-01-2008, 16:59 | #2 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 |
doğrudur. pazartesi benim de maçım var ve hava kar yağışlı. liğ heyeti tehir edebilir yada oynatabilir. Tehir etse bile değişen bir şey olmaz , aylardan OCAK ayındayız.
05-01-2008, 17:06 | #3 |
Moderator
Teşekkürleriniz: 13
32 Mesajına 54 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
işte mücadele işte görev aşkı işte çocukların spora sevdası
buna başka nedirki helal olsun mesleğe spora bu kadar aşık melektaşlarımız öğrencilerimiz...
derecede, futbol, turnuvası |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|