13-06-2012, 22:45 | #11 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 11
24 Mesajına 26 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
14-06-2012, 22:16 | #12 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
STV haberin 14.30'daki Haber Ankara programında konuk olan Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay Olimpiyatlardaki başarısızlıklar ilgili alınacak tedbirleri söyledi.
Haber Ankara adlı programa konuk olan Atalay, olimpiyatlardaki başarısızlığın nedenlerini derinlemesine inceledikleri ve bunlardan ders çıkardıklarını belirtti. Olimpiyatlara daha iyi hazırlanmak için bugünden itibaren çalışmalara başladıklarını anlatan Atalay, olimpiyatlarda başarı sağlayan ülkeleri model alacaklarını söyledi. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı ve Federasyonlarlada işbirliği halinde olduklarını açıklayan Atalay: "Milli Eğitim Bakanlığıyla ilgili Beden Eğitimi Ders saatlerini görüştüklerini,Beden eğitimi ders saattininen az 3 saat yada 4 saatte çıkarılmasının gerektiğini bildirdik. Eğer Talim Tebiye Kurulu yetiştirirse bu sene Beden Eğitimi ders saatlerini artacağını veBeden Eğitimi dersleri Beden Eğitimi Öğretmenleritarafından okutulmasının gerektiğini MEB söyledik." Federasyonlarda ise 1000 sporcuya olimpiyatlara hazırlamaları için maaş vereceklerini vurgulayan Atalay, sporcularla ve aileleri birlikte olimpiyatlara hazır hale geleceklerini söyledi. Kaynak: STV Haber Haber Ankara Programı Saat: 14:30 Bu habere inanmak istiyorum.Ama nedense bir türlü inanamıyorum. |
18-06-2012, 00:25 | #13 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
ya bunların yaptığı değişikliklere yorum yapmak
bile saçma geliyor eğitim böyle bir zulüm görmedi heralde |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
Reklam Alanı |