09-06-2009, 10:36 | #1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
ilginize şimdiden teşekkürler |
Reklam Alanı |
09-06-2009, 16:02 | #2 |
Yeni Üye
evet hocam ben de o yazıyı okudum ama bizden istenen öğretim yöntem ve teknikleriyle ilgili sunu yapmamız şimdi anlamdığım performans ve projede bu yöntem ve tekniğin ne alaksı var bu birincisi ,ikincisi ise galiba bizden dersin işlenişi ile ilgili mi sunu istiyorlar? |
09-06-2009, 16:46 | #3 |
Yeni Üye
ne istediklerini bir anlayabilsek yapacağız,ama kimseden bir açıklama alamıyoruz ki.kastedilen nedir? Bilen varsa söylesin lütfen.
|
09-06-2009, 21:17 | #4 |
Yeni Üye
3 gündür bakmadığım site araştırmadığım kaynak kalmadı okuldanda adam gibi ne istediklerini acıklıyamıolar!!! en iyisi oturup verilen bos örneklere göre taslak cıkarmak.. yalnız sunu kısmı ne onu hala anlamış deilim :S
|
09-06-2009, 21:46 | #5 |
Üye
arkadaşlar yazı benimde elime ulaşmadı buna benzer birşey duydum bende , sanırım bizden etkinlik örneği, proje ve performans örneği isteniyor ve bu örneklerden iyi hazırlanmış olanlarını paylaşım için bir havuz oluşturarak talim terbiyenin sitesine atılacaklar. Bu sadece bir tahmin yazı gelseve açık ifade edilse bişeyler yapmaya çalışırız..
|
10-06-2009, 10:49 | #6 |
Yeni Üye
arkadaşlar istenilen seminer çalışmalarını yapanlar varsa bizlerlede paylaşırlarsa seviniriz.
|
10-06-2009, 11:11 | #7 |
Yeni Üye
arkadaşlar anladığım kadarıyla ilk önce taslak hazırlanıp 12sine kadar okul idarelerine plan şeklinde verilecek, seminer dönemindede bu hazırladığımız taslaklar doğrultusunda performans ve projelerimizi ay sonuna kadar gerçekleştirip sunu haline getireceğiz.örnek istasyon çalışması için platform hazırlama bunu taslağa yazacaz, seminer dönemindede bu proje ile ilgili çalışma okul imkanları doğrultusunda gerçekleştirilecek ve bu sunu haline getirilip ilgili müdürlüğe gönderilecek tabiki bunlar hazırlanırken ders işlemedeki yöntem ve tekniklere göre hazırlanacak ve değerlendirme ölçütleri de hazırlanacak.yani arkadaşlar anladığım kadarıyla bizim öğrencilerden yıl boyunca istediğimiz performans ve projelerin aynısını bakanlık bizlerden istiyor onlarda kendilerinde bir havuz oluşturup kılavuz kitaplarında değerlendirecekler kanımca.farklı bir anlam çıkaran varsa paylaşırsa sevinirim.
|
10-06-2009, 11:15 | #8 |
Yeni Üye
EVET ARKADAŞLAR BU SEMİNER SUNULARINI NE YAPTINIZ BEN ANLAMADIM ÇOK SAÇMA Bİ YAZI BU NE SORDUĞU BİLE ANLAŞILMIYOR. ŞEY YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÖNVE BU TEKNİKLER HAKKINDA BİLGİ VEREN YAZILAR İNDİRİP ARKASINADA BİR İKİ SINIF İÇİN HERBİRİNDE FARKLI TEKNİKLER KAPSAYAN DERS İŞLEYİŞİ EKLEMEYİ NE DİYORSUNUZ BÖYLE BİŞEYMİ İSTEDİKLERİ
|
10-06-2009, 11:56 | #9 |
Yeni Üye
arkadaşlar anladığım kadarıyla ilk önce taslak hazırlanıp 12sine kadar okul idarelerine plan şeklinde verilecek, seminer dönemindede bu hazırladığımız taslaklar doğrultusunda performans ve projelerimizi ay sonuna kadar gerçekleştirip sunu haline getireceğiz.örnek istasyon çalışması için platform hazırlama bunu taslağa yazacaz, seminer dönemindede bu proje ile ilgili çalışma okul imkanları doğrultusunda gerçekleştirilecek ve bu sunu haline getirilip ilgili müdürlüğe gönderilecek tabiki bunlar hazırlanırken ders işlemedeki yöntem ve tekniklere göre hazırlanacak ve değerlendirme ölçütleri de hazırlanacak.yani arkadaşlar anladığım kadarıyla bizim öğrencilerden yıl boyunca istediğimiz performans ve projelerin aynısını bakanlık bizlerden istiyor onlarda kendilerinde bir havuz oluşturup kılavuz kitaplarında değerlendirecekler kanımca.farklı bir anlam çıkaran varsa paylaşırsa sevinirim.
|
10-06-2009, 16:31 | #10 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 2
herbir sınıf için diyor yani 4-5-6-7-8. sınıflar için dersin işlenişinde kullandığımız öğretim yöntem ve tekniklerini anlatan birer sunu. örneğin 6. sınıflarda atletizm konusunu işlerken kullandığımız tartışma beyin fırtınası gösterip yaptırma gibi öğrenme yöntem vetekniklerin kullanış şekli .ayrıcabizden istenen performans ve proje ödevi yok idareciler öyle dedi yani resim müzik beden eğitimciler sunularını hazırlayacaklar,diğer branş öğretmenleri performans proje taslağı,ingilizce öğretmenleride performans proje ödevinin yanında DYNET ingilizce dil eğitim sistemini değerlendirecekler.Yazıyıda okudum aynen bu şekilde yazıyor
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
2009, çalışmaları, seminer |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|