![]() |
![]() |
#41 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
evet plan yapasım da yok gerçekten. takım da çıkartmak istemiyorum. ben 19 mayıs çalışmalarımda 1 saat erkeklerle, 1 saat kızlarla çalışıyordum.görev yaptığım okulda 80 öğrencim var (taşımalı). müdür hepsini kullancaksın diyor. ben bu 1 saatte ne çalışcam. 1 hafta kızlar 1 hafta erkekler desem, unuturlar gösteriyi. herhafta çalıştığım halde gösteri kötü çıkıyor; çünkü öğrenci seçme şansım yok. isteyen istemeyen herkese öğretmek zorundayım. ben şimdi öğle araları yapsam, dersime bile gelmeyen öğrenci öğle arası hayatta gelmez. PEKİ BİZLER NE YAPCAZ. PSİKOLOJİM BOZULDU. |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#42 |
Yeni Üye
![]()
sayın hocam dosyanın hasarlı oluşu ile iligli bir uyarı var linki veya dosyayı yenilermisiniz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Yeni Üye
![]()
sayın hocam ilçe teknik heyeti yada bulunduğunuz yerdeki heyetler sizin için bir çalışma takvimi oluşturmak zorunda ve illa dersinizde çalıştıracaksınız diye bir şart yok dersinizden öğrencileri görevli izinli olarak alırsınız.sorun etmeyin bu birincisi ikincisi öğrencinin sizin dersinize gelişi ve gidişi okul yönetimi başta olmak üzere sizin üzerinize düşen bir görev kendinizi göstereceksiniz öğretmenlik sizde takdir edersinizki basitbir meslek değil araştırmacı olup çaba içinde olmalısınız siz içinizdeki şevki kaybetmiş gözüküyorsunuz öğrencilierin dersinize gelmemeleri gayet normal...dersin bir saate inmiş olması tabiki kötü ama bayram çalışması ile ben bir alakasınıgöremedim başınızdaki müdür ve milli eğitim müdür bu konuda herhangi bir çalışma yapmadan sizden birşeyler bekliyorsa bu onların hatası bir söz vardır getir kavurmayı gör savurmayı diye onlar size imkan salayacaklar siz yapacaksınız vermeden almak allaha mahsus sayın hocam o yüzden içinizdeki çalışma azmini kaybetmeden başınızdaki insanları çalışmak üzere aklınızla hükmedip onları çalışmaya sevk edin...başarılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Administrators
139 Mesajına 245 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
![]()
mehmet hocam linkte bir sorun yok
Allah yardımcımız olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Yeni Üye
![]()
ÇOK TEŞEKKÜRLER
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Yeni Üye
![]()
lifeover nickli arkadaşım ağzınızdan bal damlıyor vallahi. heyecanlandım yazdıklarınızdan. önerilerinizi dikkate alıcam. bu arada öğrenciler benim dersime geliyor; ama 19 mayıs çalışması başlayınca bütün öğrenciler kaçıyor.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Yeni Üye
![]()
sayın hocam normalde öğrencilerin velilerinden bayram çalışmasına katılması için dilekçe ile izin alınması gerekir kafanıza göre bayram gösterisine alamazsınız normalde yönetmeliğe göre olanı budur.ancak bunu kimse bilmez kimsede kimseye söylemez dolayısıyla biraz gaz vererek birazda olayın şuurunu vermek suretiyle yaptırılabilir aslında bu tür gösterileri biliyosunuz çin ve türkiyeden başka yapan yok bayramların kutlanma şekillerinin değişeceği kanaatindeyim öğrenciye ve insanlara işkence ile bayram kutlatılıyor sanki genç sadece okulda varmış toplum içinde hiç yokmuş gibi bütün bayramları sadece milli eğitim bakanlığı kutluyor bu konudan dolayı muzdalibiz sizde takdir edersinizki ...
daha fazla bilgi edinmek ve soru sormak isterseniz mail atabilirsiniz mehmettamer@w.cn anatomimehmet@hotmail.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Yeni Üye
![]()
10-11-12. sınıfları da eklerseniz seviniriz. Teşekkürler...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Yeni Üye
![]()
TEŞEKKÜR EDERİZ PAYLAŞIM İÇİN
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Yeni Üye
![]()
Kerem Hocam 10, 11, 12, sınıflar nezaman eklenecek? Değerli çalışmalarınızdan faydalanmak istiyoruz. Başka plan kullanmak istemiyoruz. Lütfen cevap.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
beden, eğitimi, okullara, planları, sınıf, tÜm, yıllık, yönelik |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
2009-2010 Beden Eğitimi 4.5.6.7.8. Sınıf Günlük Planları (Tüm Okullara Yönelik) | webmaster | Beden Eğitimi Günlük Planları | 176 | 30-09-2010 23:54 |
2009-2010 Beden Eğitimi 4.5.6.7.8. Sınıf Yıllık Planları (Tüm Okullara Yönelik) | webmaster | Beden Eğitimi Yıllık Planları | 209 | 23-02-2010 01:40 |
2009/2010 Beden Eğitimi 9.10.11.12. sınıf yıllık planları | gustavyo | Beden Eğitimi Yıllık Planları | 3 | 20-10-2009 22:40 |
2009-2010 Beden Eğitimi 1.2.3. Sınıf Yıllık Planları (Tüm Okullara Yönelik) | webmaster | Beden Eğitimi Yıllık Planları | 13 | 16-10-2009 23:17 |
2009-2010 Beden Eğitimi 9.10.12. Sınıf Yıllık Planları / K.R.C. | webmaster | Beden Eğitimi Yıllık Planları | 16 | 02-10-2009 18:13 |
Reklam Alanı |